Segasi Motorsport debuteaza pe marea scena a raliurilor romanesti la Brasov

Segasi Motorsport ajunge pe marea scena din Campionatul National de Raliuri, dupa ce anul trecut a castigat titlul in Rally 2.

 

In 2016, Segasi Motorsport a repurtat succese memorabile in pofida statutului de debutanti in Campionatul National de Rally2: Romain Gilles a reusit patru victorii la clasa H12 si doua la general, impunandu-se in ambele ierarhii.

Cu titlul de la Rally2 in palmares si o pregatire intensiva pe durata iernii, Romain e gata de promovare in ”prima liga” – Campionatul Național de Raliuri. El va concura pe acelasi model Peugeot 205 de clasa 12, limitat la 185CP pentru a putea fi incadrat in categoria debutantilor.

In dreapta lui Romain Gilles va fi in 2017 binecunoscutul navigator timisorean Gabriel Miclea, cel care a fost atras in competitie dupa o pauza de 20 de ani in care se dedicase exclusiv activitatilor de team manager. Tot lui Miclea i se datoreaza si cea de-a doua surpriza pregatita de aceasta echipa in deschiderea stagiunii: pregatirea unui Ford Fiesta pentru pariul de viitor al echipei, Paul Susan.

Acesta va face tot posibilul pentru a calca pe urmele lui Romain Gilles in Campionatul National Rally2 si abia asteapta sa-si faca debutul la Brasov, in compania experimentatului copilot Adrian Lelutiu.

Segasi Motorsport a contribuit decisiv la pozitia de frunte a Timisului in lumea automobilismului autohton in 2016, tot din judet provenind si campionii nationali de viteza in coasta si autoslalom. A venit momentul ca vitrina clubului să fie populată cu noi trofee!

Recomandari pentru tine!