Raliul Aradului 2019 a fost adjudecat de Simone Tempestini

Raliul Aradului 2019 a fost adjudecat de echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu la bordul unui model Hyundai i20 R5, urmat de Dan Girtofan/Tudor Marza cu un model Fabia R5 de la Skoda, iar Vali Porcisteanu/Dan Dobre termina raliul pe ultima treapta a podiumului general de la Arad.

Echipajul NRA a dominat autoritar etapa a doua din campionatul national de raliuri dunlop care s-a desfasurat la Arad intre 23-25 mai, adjudecandu-si fiecare proba speciala, iar la finalul celor 134.57 km de proba, acestia au avut un avans de 3 minute si 50,9 sec. fata de locul secund. 

Porcisteanu termina prima zi de la Arad pe pozitia secunda, insa odata cu parcurgerea primei probe de sambata, acesta cade pe pozitia a III-a si ramane pe aceasta treapta pana la finalul etapei.

Clasament General Raliul Aradului  – etapa a II-a din Campionatul National de Raliuri 2019
 Raliul Aradului 2019 Clasament
sursa timpi: fras.ro

Clasamentele si timpii oficiali ii puteti accesa AICI

Bogdan Gheorghiu reuseste sa isi adjudece victoria in cadrul cupei monomarca Dacia, asta dupa ce ghinionul il loveste pe Cristi Sugar care avea un avans de aproape 2 minute dupa PS5 Conop 1.

PS 6 ( Nadas 1 ) a fost una cu ghinion pentru echipajul DTO Rally Team, acesta avand probleme la cutia de viteze a modelului Sandero pe care alearga in acest sezon, fiind nevoit sa abandoneze din pozitia de lider, cedand locul lui Bogdan inceand cu a doua proba a zilei secunde.

In cadrul Cupei Suzuki, Danut Budai  isi adjudeca victoria cupei monomarca in detrimentul lui Bogdan Vrabie si a lui Bgdan Talasman care termina etapa a doua din campionat pe pozitia a III-a.

Norbert Maior isi adjudeca victoria in cadrul grupei de juniori la bordul unui Peugeot 106 de clasa RC5, urmat fiind de A. Gheorghe ( Peugeot 208 R2 ) si de D. Budai ( Suzuki Swift Sport ).

La debutanti, A. Georgescu reuseste sa se impuna in fata lui S. Raducanu ( Dacia Sandero ), iar ultima treapa este ocupata de David Tarta.

Adrian Teslovan ( Citroen DS3 R3T Max ) urca pe prima pozitie ia cadrul grupei 2FWD ( doua roti motrice fata ), fiind urmat de  M. Muresan la bordul unui Peugeot 208 R2, urmat de Norbert Maior.

Urmatoarea etapa din campionatul national de raliuri dunlop se va desfasura la Bacau.

 

Foto: Flavius Criotoriu / rally art.ro

Recomandari pentru tine!