Andrei Girtofan si Doru Vraja, pregatiti pentru Raliul Sibiului

Digiqole Ad

Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2) vor aborda Raliul Sibiului, ce va avea loc vineri si sambata, cu multa incredere. O incredere data de testele efectuate zilele trecute si care au confirmat ca atat cei doi brasoveni de la ProRally Team Brasov, cat si masina lor sunt la cel mai bun nivel.

„Am ajuns astazi la Sibiu (nr.r. miercuri) si am apucat sa facem ceva recunoasteri. Pot sa spun ca probele se prezinta destul de bine, cu exceptia partii noi de pe Gatul Berbecului, care nu imi place deloc. Sa speram ca nu va ploua pentru ca altfel va fi un raliu foarte noroios. Noi am facut luni o sesiune de teste pe macadam, la Bran, si pot sa spun ca am pus toate detaliile la punct. Masina este pregatita foarte bine, noi, ca echipaj, suntem si mai «sudati» si mai ambitiosi, astfel ca abia asteptam sa luam startul la Sbiu. Avem un vibe excelent dupa testele de luni unde am invatat multe si vrem sa aratam asta si pe probele speciale”, a declarat Andrei Girtofan.

Andrei si Doru se bazeaza in 2023 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Dinamic 92, MRF Tyres Romania, Pro – X cosmetica si intretinere auto, Mobil 1 prin Lubexpert Romania, Mipa, Presto, Aro Palace si MTS Print.

Recomandari pentru tine!