Dan Girtofan si Andrei Girtofan, din nou la Serbia Rally

Proapsetii vicecampioni nationali, Dan Girtofan si Tudor Marza, au parte de un nou weekend plin de adrenalina. Astfel, cei doi brasoveni vor lua parte, din nou, la Serbia Rally, o competitie pe care au castigat-o acum doi ani.

Principalul partener al nostru, Net Bet, cel care a facut posibila participarea la curse in 2020, a facut un efort suplimentar si ne-a ajutat sa mergem din nou la un raliu afara. Suntem foarte bucurosi si le multumim celor de la Net Bet, dar si celorlalti parteneri pentru sustinere. Am ales sa mergem la Serbia Rally pentru ca ne-a placut foarte mult acum doi ani. Este o cursa foarte frumoasa, spectaculoasa, cu probe care «te tin in priza» cum se spune si care iti ofera sansa de a te bucura de fiecare kilometru. Speram sa facem din nou o figura frumoasa si sa obtinem un rezultat bun pentru Brasov si pentru Romania, a declarat Dan Girtofan.

Echipa ProRally Team Brasov va fi prezenta in formula completa in Serbia. Astfel, pe langa Giri si Tudor, team-ul de la poalele Tampei ii va avea la start si pe Andrei Girtofan si Doru Vraja, care isi vor face debutul pe un model R5. Ma bucur foarte mult ca poate veni si Andrei cu mine in Serbia. Va fi un moment special pentru el si Doru, prima cursa cu un model de top, R5. Sunt sigur ca se vor descurca foarte bine si ca vor avea o evolutie frumoasa, ce va fi apreciata de fanii care se anunta in numar mare pe probe, a mai adaugat Giri.

Dan si Tudor doresc sa le multumeasca pentru sustinere celor de la NetBet si Ramplast, dar si de partenerilor Delcar Skoda, AdGo Digital Network, Castrol Edge, MHS Truks&Service, Glanz Facility Management, Mipa, Presto si Curatatoria.ro.

Recomandari pentru tine!