90 de echipaje inscrise la Tess Rally Brasov 2018

Ne mai desparte o singura saptamana pana la prima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop, iar organizatorii au publicat lista de inscrieri pentru Tess Rally Brasov 2018

3 campionate distincte, cu un numar de 90 echipaje inscrise la star. Pe lista de inscrieri pentru Campionatul National de Raliuri se regasesc 69 de echipaje, pe cand la Rally 2 pe lista se regasesc 17 de echipaje in lupta de la Brasov.

Campionatul National de Raliuri pentru Autovehicule Istorice se bucura si in acest an de un numar de 4 echipaje inscrise.

Lista Inscrieri Tess Rally Brasov 2018

Oraganizatorii au pregatit pentru CNR si CNRVI un numar de 10 probe speciale impartite in doua zile. Numarul de km totali de proba speciala fiind de 141.82 km.

Pentru echipajele inscrise in Rally2, acestia au planificat 8 probe speciale cu un numar total de 86.65 km, impartite in 2 zile.

Numa ca Titi Aur,Simone Tempestini, Bogdan Marsica, Vali Porcisteanu, Dan Girtofan sunt pe lista de inscrieri la bordul unor modele R5. Batalia va fi una foarte interesanta, 6 campioni nationali se vor ” bate ” pe probele speciale de la Brasov pentru adjudecarea primei etape din campionat.

Spectatorii sunt asteptati intr-un numar cat mai mare, iar acestia se pot informa despre acest raliu pe site-ul oficial www.raliulbrasovului.ro. Tot pe site-ul evenimentului puteti gasi harti ale probelor speciale, programul dar si alte informatii interesante pentru spectatori.

Pentru a fi in siguranta pe tot parcursul desfasurarii evenimentului, te rugam sa ti cont de urmatoarele sfaturi pe care le poti citi accesand https://www.fanrally.ro/sfaturi-pentru-spectatori-motorsportul-poate-fi-periculos/

Recomandari pentru tine!