Dan Girtofan: „A fost greu sa depasim momentul accidentului de la Harghita”

Dificil. Cam asa s-ar putea rezuma Cotnari Rally Iasi – Centenar 2018 pentru echipierii Skoda Romania Motorsport, Dan Girtofan si Tudor Marza. Cei doi brasoveni au terminat pe locul 4 cursa moldava, dupa un inceput mai timid, in care au incercat sa depaseasca momentul accidentului foarte serios de la etapa precedenta.

A fost greu, trebuie sa recunoastem asta. Inca aveam in minte accidentul de la Harghita, care nu a fost unul usor, astfel ca era normal sa ramanem cu ceva sechele. De la inceput am zis sa o luam pas cu pas, sa incercam sa facem ce putem, dar si sa evitam inca un eveniment neplacut precum cel din runda trecuta. Am avut si o mica problema tehnica in prima zi, dar nu de acolo au venit timpii mai slabi. Insa, treptat am inceput sa ne recapatam increderea in noi si in masina si s-a vazut ca au existat imbunatatiri de la o proba la alta, mai ales pe final de raliu. Inca suntem departe de forma noastra cea mai buna, dar speram sa ne revenim pana la Sibiu si sa incheiem anul cu un rezultat frumos”, a declarat Dan Girtofan.

Giri a tinut sa-i felicite pe baietii din echipa tehnica care au reusit sa reconstruiasca masina de concurs pentru ca el sa fie prezent la Iasi. „Vreau sa-i felicit si sa le multumesc baietilor din echipa tehnica pentru ca au muncit infernal de mult ca sa reconstruiasca masina in timp util pentru cursa de la Iasi. A fost o munca foarte dificila, cu multe ore in garaj, dar au reusit sa-mi puna la dispozitie o masina foarte bine pregatita. Sunt mandru de ei. De asemenea, vreau sa-i multumesc si lui Tudor pentru increderea acordata. Mi-a demonstrat inca o data ca ma pot baza pe el si ca, impreuna, putem realiza multe”, a mai adaugat driver-ul brasovean.

Nu in ultimul rand, desi a fost intr-o formula mai restransa, Dan Girtofan s-a bucurat pentru locul 3 obtinut de ProRally Team Brasov la Cotnari Rally Iasi 2018: „Un nou loc pe podium pentru care ii felicit pe toti membrii echipei. Speram sa fim si mai sus la ultima etapa, cea de la Sibiu”.

Dan si Tudor sunt sprijiniti in 2018 de urmatorii parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto.

Noutati
Vezi mai multe