Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator

Ne apropiem cu pasi repezi de Raliul Clujului (24-26 septembrie), care va conta atat ca si etapa a 9-a a Campionatului National de Raliuri Betano, cat si ca si etapa in Calendarul Sportiv International FIA, in calitate de candidat pentru European Rally Trophy. In speranta sustinerii dumneavoastra si a unei colaborari cat mai bune, va aducem la cunostinta ca a inceput procesul de acreditare la eveniment.

Pentru legitimatia de acces pe probe va rugam sa completati, sa semnati formularul de acreditare atasat si sa il trimiteti pe adresa info@raliulclujului.ro pana la data de 24 septembrie 2021. Toate detaliile legate de editia din acest an a celui mai asteptat eveniment automobilistic din inima Ardealului le gasiti pe pagina web – www.raliulclujului.ro, dar si pe pagina noastra de Facebook. Partenerii principali ai evenimentului sunt:

Star Lubricants, distribuitor autorizat al produselor Mobil 1, MotoIntegrator powered by Intercars, RMB Interauto powered by Ford, Parsa Beauty, VIVO! Cluj-Napoca. Parteneri: Cluj Arena, AEA Medical, Gerovital, Coca-Cola, Vittel, A 24, New Mar Catering, Cricova, CERT Transilvania.

Parteneri print: PMA, Impress. Parteneri media: TVR, TVR Cluj, Radio Cluj, Faclia, RallyMax, Autostiri.ro, FanRally.ro, Autorally, GP.24, RallyCow, FireWebb.

Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator este organizat de catre Clubul Sportiv Savu Racing, in colaborare cu Primaria si Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv

credit foto:  Flavius Croitoriu / rally art.ro

Recomandari pentru tine!