BETANO devine partenerul principal al FRAS pentru CNR

BETANO.com, unul dintre cei mai dinamici operatori europeni de pariuri sportive si cazinou online, si Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) anunta oficial parteneriatul pentru Campionatul National de Raliuri, cea mai importanta competitie de sporturi de motor din Romania. Astfel, editia 2020 a competitiei devine Campionatul National de Raliuri BETANO.

Parteneriatul cu FRAS face parte din strategia BETANO.com de a sustine industria sportiva din Romania si reprezinta prima initiativa a brandului de sponsorizare a sporturilor cu motor. Compania este implicata activ in sprijinul proiectelor si initiativelor sportive atat din Romania – parteneriate cu cluburile de fotbal FCSB si Universitatea Craiova – cat si in alte tari in care opereaza, precum Grecia, Cipru, Germania si Portugalia.

Editia 2020 a Campionatului National de Raliuri BETANO va avea un total de noua etape, noutatea sezonului fiind introducerea ca bonus a Raliului Bucovinei, dupa nu mai putin de 30 de ani de pauza. Fiecare etapa va avea intre 8 si 12 probe speciale, iar la start sunt asteptati aproape 400 de sportivi licentiati. Cele trei zile consecutive de raliuri se desfasoara pe o distanta de 150 km, pe macadam sau pe asfalt, in localitati din jurul oraselor selectate. Incepand cu acest an, BETANO.com va oferi cate un cec pentru fiecare castigator per etapa, pentru pilotii de raliu.

„Ne bucuram sa avem un rol activ pe piata sporturilor cu motor din Romania, in calitate de parteneri ai FRAS. Am descoperit in noul nostru partener implicare, daruire si aliniere la valorile companiei noastre, astfel ca privim cu incredere si entuziasm noul sezon al Campionatului. Aceasta colaborare este o continuare fireasca a planului nostru strategic de a spori gradul de recunoastere si de a sprijini adevarata performanta sportiva”, a declarat Dragos Mindreci, Country Manager BETANO Romania.

betano cnr

„Am lansat la sfarsitul anului 2019 o noua strategie de vanzare a pachetelor de sponsorizare a Federatiei, prin separarea acestora pe discipline ale sportului auto. Ma bucur ca una dintre cele mai spectaculoase si atractive probe sportive, Campionatul National de Raliuri, are din 2020 un partener activ, vizibil si implicat. Sunt sigur ca vom avea rezultate comune excelente si ca valorile sportului nostru – curajul, viteza, increderea, determinarea si siguranta – se vor regasi si in valorile noului nostru partener, BETANO”, a declarat presedintele FRAS, Norris Mageanu.

Campionatul National de Raliuri BETANO 2020, al carui start a fost amanat din cauza situatiei actuale de pe teritoriul Romaniei, are un total de noua etape: Raliul Bucovinei, Raliul Harghitei, Raliul Aradului, Raliul Argesului, Raliul Sibiului, Raliul Moldovei, Raliul Iasului, Raliul Transilvaniei si Raliul Brasovului.

In sezonul anterior, 2019, peste 120 de echipaje au intrat in cursa pentru titlul de campion absolut in raliuri. Victoria i-a revenit clujeanului Simone Tempestini, care l-a avut copilot pe Sergiu Itu.

***

Despre BETANO.com

BETANO.com este parte a unuia dintre cei mai dinamici operatori europeni de jocuri de noroc online, care foloseste cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfata prietenoasa membrilor si o experienta de pariuri si cazinou online completa. Platforma pune la dispozitia membrilor o gama variata de activitati de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou si cazinou live. Oferind servicii de inalta calitate, precum asistenta rapida, tranzactii sigure si rapide, platforma BETANO este special gandita pentru a raspunde nevoilor membrilor sai si a le oferi o experienta online placuta.

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online cu sediul in Malta, care opereaza legal in Grecia si Cipru sub brandul Stoiximan, iar in Romania, Germania si Portugalia, sub brandul international Betano.
Pentru mai multe detalii, vizitati: BETANO.com

Despre Federatia Romana de Automobilism Sportiv

Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) este, conform Legii, singura federatie nationala pentru sportul automobilistic recunoscuta de Guvernul Romaniei, prin intermediul Ministerului Tineretului si Sportului. In prezent, FRAS are sub egida sa un total de 18 campionate diferite cu un total de 120 de evenimente anual, 1400 de sportivi licentiati si 400 de arbitri. Anual, aproape jumatate de milion de spectatori asista la evenimentele organizate sub steagul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Recomandari pentru tine!