Andrei Girtofan si Doru Vraja, iesire in weekend la ESOK Rally Turcia

Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2) vor participa, in wekend, la editia a 2023 a ESOK Rally Turcia. Un raliu de asfalt, disputat in Eskisehir, o zona frumoasa din Turcia, cu probe interesante, dar care ii vor solicita la maximum pe cei doi brasoveni de la ProRally Team.

Este prima iesire la un raliu in afara tarii in acest sezon pentru Andrei si Doru, care abia asteapta sa capete experienta la un raliu extern.

„Ne bucuram mult ca vom iesi la primul nostru raliu in afara tarii in 2023. Asa cum am spus la inceput de sezon, incercam sa facem mai multe astfel de iesiri la competitii din alte tari in acest an pentru a acumula mai multa experienta, care sa ne ajute in dezvoltarea noastra, in procesul nostru de a creste ritmul si a ne lupta acolo, cu cei de pe primele locuri. Am ales acest raliu din Turcia pentru ca am vazut ca are o configuratie foarte interesanta. Sunt probe pe care nu am mai mers si va trebui sa ne adaptam din mers. Vom avea parte de o concurenta acerba, care nu poate decat sa ne faca bine si sa ne intareasca in perspectiva «duelurilor» din campionatul intern. Avem posibilitatea de a testa si diferite setup-uri ale masinii, pentru a gasi acele setari perfect pentru stilul meu de pilotaj. Abia astept sa luam startul pe probele de la acest raliu”, a declarat Andrei Girtofan.

Andrei si Doru se bazeaza in 2023 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Dinamic 92, MRF Tyres Romania, Pro – X cosmetica si intretinere auto, Mobil 1 prin Lubexpert Romania, Mipa, Presto, Aro Palace si MTS Print.

Recomandari pentru tine!