Titi Aur prezent la Trofeul Craiova Super Rally 2019

Sambata, la Craiova, se disputa cea de-a treia etapa a Campionatului National de Super Rally. La penultima etapa din acest sezon competitional si-au anuntat participarea 37 de sportivi, intre care si Titi Aur.

“Craiova reprezinta un loc special pentru intrecerile de Super Rally. Aici s-a desfasurat, in 2017, la initiativa lui Mihai Leu, prima cursa de gen. S-a bucurat de un success deosebit si, iata, acest tip de competitie, care reprezinta o excelenta promovare pentru sporturile cu motor, s-a transformat intr-un campionat”, spune recordmanul titlurilor nationale in raliurile din Romania. Pentru a continua: “Am spus ca aceste intreceri, de Super Rally, ca si etapele de viteza in coasta clasice, vor face parte din programul meu in final de 2019, si merg la Craiova cu gandul de a le oferi oltenilor un motiv suplimentar sa se apropie de acest tip de competitii”.


Invingator anul trecut la Craiova, Titi Aur, care ocupa locul 3 in clasamentul general al campionatului, va lua startul cu Skoda Fabia R5, aceeași masina de concurs cu care a fost prezent si in 2018. Competitia se va derula sambata, in zona pasajului Universitatii, si va debuta la ora 09:30. Dupa sesiunea de calificari, incepand cu ora 14:30 sunt programate mansele finale care vor stabili ierarhiile etapei. Ceremonia de premiere va avea loc la ora 18:00.

Recomandari pentru tine!