Jerome France castiga Trofeul Mangalia SuperRally 2021

Jerome France isi adjudeca prima victorie la SuperRally, Trofeul Mangalia SuperRally 2021.

Francezul a reusit sa isi treaca in cont victoria de la Trofeul Mangalia SuperRally 2021 la bordul modelului Formula Renault FR2. Locul secund a fost ocupat de promoterul campionatului national de superrally, Mihai Leu, care a luat startul in premiera pe un prototip Radical, acesta fiind mai lent 0.18 secunde decat Jerome.

Podiumul general a fost completat de Costel Casuneanu ( Skoda Fabia R5 ), care incheie podiumul primei etape din C.N. de SuperRally care s-a desfasurat la Mangalia in data de 22 Mai 2021. In runda secunda au intrat 12 piloti, iar dupa cei trei amintiti pe podium au mai fost si Dani Otil care termina etapa cu al patrulea timp cu modelul Radical SR4, acesta fiind urmat pe pozitia a cincea de Aurelian Andronache ( Speed Car GT 1000R ), Ghinea Emil incheie pe sase cu a sa Norma M20F.

Istvan Beko termina prima etapa din acest campionat pe sapte, fiind urmat de Moisii Ionut Daniel, Vlad Cosma, Emil Ghinea pe modelul Renault Clio V6 Trophy, Zoltan Martincsek si Valentin Porcisteanu care incheie plutonul finalistilor.

Jerome France, Trofeul Mangalia SuperRally 2021

La Categoria 1 ( A ) s-a impus Vlad Cosma pe un model Peugeot 208 R2, acesta fiind urmat de Bogdan Duma care a luat startul in Mangalia pe modelul Suzuki Swift. Dragos Angelescu termina aceasta etapa pe pozitia a treia la Cat 1, luand startul pe modelul Peugeot 208 R2.

Jerome France se impune si la Categoria 2 ( B ), acesta fiind urmat ca si la Open de Mihai Leu si de Costel Casuneanu.

Rezultatele si clasamentele se pot vedea aici.

Credit Foto: FRAS.RO

Recomandari pentru tine!