Trofeul Deva SuperRally 2021 aduce 34 de piloti la start

Trofeul Deva SuperRally 2021 alineaza un numar de 34 de piloti la startul etapei a III- a din Campionatul National de SuperRally.

Cea de-a doua editie a evenimentului de la Deva este programata sa se desfasoare in weekendul 13-14 August 2021, cu un traseu in lungime totala de 4,6 km chiar in centrul orasului, cei 34 de concurenti vor avea de facut 3 ture a traseului.

Castigatorul primelor doua etape din acest an, Jerome France, va fi si el prezent la Deva pentru o noua victorie, care il va duce mai aproape de titlul de campion national. Francezul va pilota acelasi model Formula Renault FR2 si la Trofeul Deva SuperRally, model pe care a alergat la Mangalia, cat si la Targu Mures.

Doua modele Midjet 1300 vor putea admira spectatorii care vor fi prezent pe acest traseu stradal, Norbert Maior si Edwin Keleti vor face spectacol la Deva pe accest model.

Trofeul Deva SuperRally
Sursa foto: Campionatul National de Super Rally – Powered by Superbet

Pe pagina noastra dedicata – Deva SuperRally  – puteti gasi programul acestei etape, harta traseului, indicatii GPS catre start, lista completa de inscrieri, dar si multe alte informatii.

Rezultate si timpi live puteti gasi pe rallycontrol.ro la sectiunea SuperRally.

Recomandari pentru tine!