Mangalia SuperRally 2023, debut de sezon cu 20 de piloti la start

Prima etapa din Campionatul National de SuperRally va avea loc in acest weekend, 12-13 mai 2023, la Mangalia.

Trofeul Mangalia SuperRally 2023 deschide sezonul conpetitional dupa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, avand la start un numar de 20 de concurenti.

Anul acesta, campionatul cuprinde un numar de 6 etape in diferite zone ale Romaniei, ca de fiecare data, orasul de pe litoralul tarii va deschide scena, iar Bucurestiul va trage cortina.

Intregul calendar se poate vedea pe pagina noastra care cuprinde principalele campionate – Calendar competitional 2023

Traseul de la Mangalia va avea 3,75 km, pilotii avand de efectuat 3 ture de 1,25 km, iar iubitorii motorsportului si nu numai, pot vedea protagonistii in actiune in zona Portului Turistic Mangalia.

foto: Ionut Sava

Campionul en-titre, Jerome France, va lua startul intr-un nou sezon, aducand modelul Nova Proto NP03, pe cand Costel Casuneanul face trecerea de la Skoda Fabia R5 pe care a alergat in sezonul trecut, la un model Wolf GB08.

O alta noutate vine de la Istvan Beko, care va lua startul in acest sezon pe un Radical SR8, participand in sezonul trecut pe un Subaru Impreza, iar Radu Benea aduce la start superbul Porsche GT3 Cup.

Claudiu Popa se va alinia la start cu un MitJet 1300, Andronache revine cu Speed Car-ul GT, iar Bogdan Duma trece pe un Radical SR3 RSX.

Acestea fiind doar cateva dintre noutatile de la Trofeul Mangalia SuperRally 2023.

Lista de inscrieri se poate vedea accesand pagina noastra dedicata evenimentului -> Mangalia SuperRally

Tot in linkul mai sus mentionat, se poate vedea intregul program, live streamingul, dar si detaliile despre aceasta etapa.

Recomandari pentru tine!