Titi Aur a mizat pe spectacol la ultima aparitie din sezon

O sambata superba si un traseu spectaculos au fost ingredientele ultimei etape a Campionatului National de Super Rally gazduit de Capitala. Un eveniment care a avut la start masini-vedeta in intrecerile nationale de raliuri si de coasta, fara sa lipseasca cele electrice cu care, probabil, ne vom intalni din ce in ce mai des pe masura trecerii anilor. Plus peste 40 de concurenti, intre care si un fost campion mondial de raliuri in intrecerile masinilor de productie, austriacul Manfred Stohl, dar si din raliurile si intrecerile de viteza in coasta de la noi. Evident, dintre acestia nu a lipsit nici cel mai titrat pilot de raliuri autohton, Titi Aur, sustinartor fervent al seriei lansate de bunul sau prieten Mihai Leu. Una care, dincolo de un titlu national, are drept miza si promovarea sporturilor cu motor.

Chiar daca nu a avut drept obiectiv titlul national sau un loc fruntas, Titi isi asigurase deja inainte de aceasta etapa un loc pe podiumul campionatului. Astfel ca, dupa cum avea sa declare la final, si-a pus doar pentru putin timp problema daca va avea drept obiectiv un timp cat mai bun sau sa piloteze pentru public. A mizat pe varianta secunda, luandu-si la revedere de la fanii care l-au sustinut in 2019 cu o noua prestie spectacol, obtinand la final si un rezultat gratie caruia termina sezonul 2019 de Super Rally in pozitia de vicecampion.

„A fost ultima competitie de anul acesta. Una desfasurata cum nu se putea mai bine, in centrul Bucurestiului. Desfasurata pe o vreme superba. Eu am avut o mare dilema. Sa merg pentru timpi sau sa merg pentru spectacol? Am incercat una dintre treceri pentru timpi, insa dupa am preferat sa merg spectaculos, pentru lumea multa prezenta la acest eveniment. Cu atat mai mult cu cat nu am avut drept obectiv titlul sau un loc cat mai bun in acest campionat. Si-atunci am mizat pe spectacol, si m-am simtit foarte bine”, a precizat, la finele intrecerii, Aur.

Recomandari pentru tine!