SuperRally Alba Iulia – Transmisiune LIVE

Digiqole Ad

Cea de-a doua etapa din Campionatul National de SuperRally, Trofeul Alba Iulia, este programata sa se desfasoare in primul weekend din luna aceasta, adica 2-3 Iunie 2023.

Acest eveniment se desfasoara in premiera in CEALALTA CAPITALA, intrand in calendarul SuperRally in locul etapei de la Targu Mures. Pe lista de inscrieri se regasesc nu mai putin de 24 de piloti, veniti din toate colturile tarii pentru a concura pe traseul cu lungimea de 4,40 km, pregatit de organizatorul AMC Recing.

Castigatorul primei etape de la Mangalia, Jerome France, este si el prezent, sperand la o noua victorie la general si consolidana pozitia de lider. Costel Casnuneanu si Adrian Teslovan au spus prezent si la etapa a doua, la fel cum a facut si Aurelian Andronache si Vali Porcisteanu dupa startul din Mangalia. Ca si noutate la start, ii avem pe Marc Banca ( Kia Ceed TCR ) si Radu Benea, care va lua startul cu modelul Porsche GT3 Cup.

Petru Constantinescu aduce la Alba Iulia modelul Opel Kadett B Coupe de clasa GT, la fel facand si Eduard Tontsch cu al sau BMW 2002 TI. Pe langa cei patru mentionati mai sus, ii avem si pe Elisei Groza si Florin Petrisor care au facut deplasarea pentru aceasta etapa.

Lista de Inscrieri, Harta traseului, TRANSMISIUNEA LIVE, dar si alte detalii se pot vedea pe pagina noastra dedicata – SuperRally Alba Iulia

Federatia Romana de Automobilism Sportiv va transmite in direct si aceasta etapa, astfel ca, iubitorii motorspotului pot urmarii de acasa competitia odata cu inceperea manselor de concurs, fiind programate incepand cu orele 14:00.

Click/Apasa pe imagine pentru TRANSMISIUNEA LIVE a MANSELOR DE CONCURS

sursa foto: fras.ro

Recomandari pentru tine!