Bucurestiul gazduieste in weekend Trofeul UniCredit Leasing 2019 powered by Opel

Bucurestiul va gazduii la finalul saptamanii ultima etapa din Campionatul National de Super Rally powered by Super Bet, etapa ce se va desfasura sambata ( 26 octombrie 2019 ) in zona Parcul Herastrau si soseaua Kiseleff din Capitala.

Ultima etapa din acest sezon vine cu un traseu diferit fata de etapa care a incheiat sezonul trecut, iar pe lista de start se regasesc cateva nume foarte cunoscute din lumea motorsportului romanesc. Titi Aur vine cu a sa Skoda Fabia R5 care a participat in campionatul national de raliuri, Mihai Leu va participa cu al sau Ferrari 458 Challenge, Dani Otil va aduce frumosul Radical SR4, iar Costi Stratnic va aduce la startul ultimei etape faimosul model Dacia STCC pe care fanii motorsportului il vad la fiecare etapa de viteza in coasta.

Liderul de la general al SuperRally, Costel Casuneanu, vine cu a sa Skoda Fabia R5 pentru obtinerea titlului de campion national a sezonului 2019.

Printre automobilele de competitie, pe care publicul le va putea admira pe traseul de concurs, se vor numara Ferrari 458 Challenge, Audi R8, Speed Car GT, Mitsubishi Evo, dar si alte modele care fac spectacol in celelalte ramuri ale motorsportului.

Credit Foto: Flavius Croitoriu/ rally art.ro

Un mare fost campion mondial de raliuri va fi prezent la startul etapei cu un model electric, este vorba despre Manfred Stohl care vine la Bucuresti cu un superb Ford Fiesta, proiectul acestuia numit Project E. Stohl a reusit sa participe la 127 de etape din cadrul World Rally Championship, a reusit un titlu in anul 2000 la bordul unui Mitsubishi Lancer Evolution VI la PWRC si un loc 4 in ierarhia clasamentului general anual. Atunci, austriacul a fost depasit doar de Loeb, Gronholm si Hirvonen. In spatele sau s-au clasat nume precum Sordo, Solbert si Latvala.

Competitia va debuta sambata, 26 octombrie, incepand cu ora 8:30, atunci cand sunt programate mansele de calificari, in timp ce marea finala se va desfasura intre orele 15:00 si 18:00.

 

Recomandari pentru tine!