Costel Casuneanu se impune la Trofeul Craiova 2019

Punctand ca si etapa a III-a din Campionatul National de Super Rally organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, Trofeul Craiova 2019 a fost adjudecat de Costel Casuneanu la bordul unei Skoda Fabia R5, urmat de Dani Otil ( Radical SR4 ) si de Constantin Aur ( Skoda Fabia R5 ) care termina pe ultima treapa a podiumului general.

Cu doua victorii consecutive in campionat si un loc 3 la Trofeul Bergenbier Mangalia , Costel Casuneanu are sanse foarte mari sa devina campion national la Super Rally, insa mai este in joc ultima etapa care se va desfasura la Bucuresti in 25-26 octombrie.

Dintr-un total de 38 de concurenti care se aflau pe lista de inscrieri si au reusit sa ia startul, doar primi 15 cu cei mai buni timpi realizati in mansele de calificari au mers mai departe in finalele Trofeului Craiova 2019. 

 

Trofeului Craiova 2019
Credit foto : Mihnea Tatu Photographer

E o victorie pentru care am munit, sunt bucuros pentru acest rezultat si abia astept ultima etapa de la București. Am invatat sa nu ma mai bucur dinainte si prefer sa iau totul pas cu pas”, a declarat Costel.

Etapa din Banie a fost una pe placul publicului, fiind prezenti intr-un numar mare, aprox. 10.000 de spectatori fiind prezenti pe traseu pentru a se delecta cu spectacolul oferit de concurentii veniti din toate colturile tarii pentru aceasta etapa.

Clasament Final Trofeul Craiova Super Rally 2019

Rezultate Trofeul Craiova Super Rally 2019

 

Recomandari pentru tine!