Mihai Leu revine la Craiova Super Rally in acest weekend

Mihai Leu revine la Craiova Super Rally in acest weekend

A patra etapa a Campionatului National de Super Rally powered by Superbet revine la Craiova in acest weekend. Craiova Super Rally se desfasoara in perioada 9 – 10 septembrie pe circuitul stradal din centrul municipiului. 24 de concurenti din Romania, Franta, Belgia si Bulgaria sunt asteptati la start. Evenimentul reprezinta o oportunitate de promovare a orasului, precum si a motorsportului din Romania.

Craiova Super Rally reuseste si in acest an sa revina la Craiova, locul unde a luat nastere acest campionat in 2017. Circuitul stradal din centrul orasului va pune in prim plan Pasajul Universitatii, unul dintre cele mai atractive puncte din circuit. Concurentii vor parcurge traseul de concurs pe sub pasaj, evitand toate capcanele amplasate pe circuit, in lupta pentru cel mai bun timp.
Jerome France, liderul clasamentului general, confirma si el prezenta, fiind singurul reprezentant din Franta. Lista pilotilor internationali ii include si pe coechipierul acestuia, belgianul Didier Balcaen, precum si pe bulgarul Evgeny Yankov, ce revine dupa absentarea primelor trei etape din motive tehnice. In clasamentul automobilelor, Costel Casuneanu continua sa isi mentina pozitia de lider, desi la Deva a demonstrat ca poate lupta chiar si cu mana in gips.
Vineri seara, incepand cu ora 18:30, publicul prezent este invitat la Startul Festiv din fata Prefecturii jud. Dolj, unde vor fi prezentati concurentii si masinile lor de concurs. Sambata, competitia va incepe cu doua manse de recunoasteri de la ora 09:30, urmate de patru manse de antrenament cronometrat de la ora 10:00. Cei mai buni timpi din cele doua manse de concurs vor stabili clasamentul etapei, ce va fi premiat in cadrul festivitatii de premiere de la ora 16:00.
Craiova Super Rally este un eveniment organizat de ACS AMC Racing , sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Primaria si Consiliul Local Municipal Craiova – parteneri ai evenimentului.

Sponsori si parteneri:Superbet, Popescu si asociatii, Kiss FM

Recomandari pentru tine!