Modificari si etape anulate in Campionatul National de SuperRally 2024

Campionatul National de SuperRally, sezonul 2024, a suferit modificari in urma unei cereri inaintate de catre promoterul acestui campionat, iar FRAS a validat cererea pentru aceste modificari.

In calendarul provizoriu, sezonul 2024 avea in componenta sa 6 etape in, insa pentru acest an o sa avem parte de 4 etape.

Orasul in care a debutat acest campionat, a fost scos din circuitul SuperRally. Etapa de la Craiova trebuia sa aibe loc in luna septembrie.

Etapa de la Deva a fost si ea scoasa din circuitul stradal de SuperRally, fiind programata initial in 6-7 iulie, contnd ca si etapa a treia.

Daca pana acuma, Mangalia era scena de debut pentru sezonul competitional, anul acesta va trage cortina si va stabilii campionii, fiind programata intre 18-19 Octombrie.

Intrata in circuit anul trecut, Alba Iulia va fi gazda primei etape si va avea loc intre 14-15 Iulie 2024, urmata de etapa banateana de la Timisoara ( 9-10 August), iar Bucurestiul va conta ca si etapa a treia din campionat, desfasurandu-se in primul weekend din luna Octombrie.

Recomandari pentru tine!