Jerome France s-a impus la Bucuresti in SuperRally.

Trofeul UniCredit Leasing powered by Audi a contat ca si etapa a cincea din Campionatul National de SuperRally si s-a desfasurat la Bucuresti in 1 Octombrie 2022.

Jerome France reuseste sa isi treaca in cont victoria etapei din Capitala la bordul modelului Nova Proto NP 03, reusind sa parcurga cei 2.4 km in 1 minut si 44,565 secunde. 

Locul secund a fost ocupat de Costel Casuneanu pe modelul Skoda Fabia R5, reusind un timp de 1 minut si 47,644 secunde pe cea de-a doua mansa de concurs.

Dupa victoria de la Craiova, Bogdan Duma termina pe cea de-a treia pozitie la general pe un model Mitsubishi lancer, reusind timpul de 1 minut si 51,124 secunde.

La Clasa 1 s-a impus acelasi acelasi Jerome France, insa de aceasta data pe locul secund a urcat Alex Mirea care a adus modelul Radical SR3 la Bucuresti, acelasi model pe care a devenit campion la Viteza in Coasta. Mihai Leu a urcat pe cea de-a treia treapta cu modelul Radical SR8.

Costel Casuneanu s-a impus la Clasa 2, iar Bogdan Duma a urcat pe cea de-a doua pozitie la aceasta Clasa. Vali Porcisteanu incheie etapa de la Bucuresti pe a treia pozitie in clasa.

La Clasa 2A, la bordul unui model Renault Clio Rally4 s-a impus Daniel Gramada, aceasta fiind urmat de Claudiu Motoc pe un Peugeot 208 R2. Pozitia a treia i-a revenit lui Horia Platona pe un Mini Cooper.

La Clasa 2B podiumul a fost identic cu Clasa 2, mai exact, avandu-l pe Costel Casuneanu pe treapta intai, urmat de Bogdan Duma si Vali Porcisteanu pe trei.

La GT a fost victorios Emil Ghinea care a alergat pe modelul Renault Clio V6, urmat fiind de Mihai Beldie pe modelul BMW E46 330l.

Clasamentele se pot vedea pe rallycontrol.ro

Urmatoarea etapa din campionat care si incheie sezonul competitional este la Timisoara intre 21-22 Octombrie.

sursa FOTO: fras.ro

Recomandari pentru tine!