Trofeul Deva SuperRally 2023 – Transmisiune Live

Digiqole Ad

Trofeul Deva SuperRally este etapa a III-a din Campionatul National de SuperRally si este programata pentru weekendul 30 iunie-1 Iulie 2023.

La startul competitiei din judetul Hunedoara se vor alinia 23 de piloti, aducand la start modele precum Radical, Porsche Wolf,  SpeedCar, Porsche GT3 Cup sau Audi R8, acestea fiind doar unele dintre modelel pe care le puteti vedea pe traseul amenajat in centrului Municipiului Deva.

Nume importante din motorsportul romanesc si international se vor alinia la start, acestia venind si din alte ramuri ale acestui sport frumos. Dorim sa ii amintim rapid pe Mihai Leu, Jerome France, Vali Porcisteanu, Radu Benea, Dani Otil, Costel Casuneanu sau Adrian Teslovan, ei sunt doar cativa dintre protagonistii care vor alerga pe traseul de la Deva cu o lungime de 4,6 km.

Etapa se va bucura si ea de transmisiunea live a manselor de concurs desfasurate sambata, 1 Iulie 2023, ele putand fi vazute in mediul online, dar si la TV pe postul PrimaSport 3,  incepand cu orele 13:00.

Lista de inscrieri, transmisiunea LIVE, Harta etapei, programul, dar si alte informatii utile se pot vedea pe pagina noastra dedicata – Deva SuperRally.

sursa foto: fras.ro

Recomandari pentru tine!