Timisoara SuperRally – etapa noua in calendarul 2022

Digiqole Ad

Timisoara SuperRally – Campionatului National de Super Rally se bucura de o noua etapa

Ca noutate in 2022, organizatorii Campionatului National de Super Rally sunt in discutii cu autoritatile judetene Timis si locale Timisoara pentru desfasurarea ultimei etape din sezon 2022 a acestui campionat.

Daca pana in sezonul trecut, capitala avea onoarea de a desfasura marea finala acestui campionat,  sezonul care tocmai bate la usa va avea un alt final, iar banatul va fi gazda acestei finale de sezon. Timisoara este orasul in care cei de la AMC Racing doresc sa desfasoare finalul campionatului, etapa fiind programata pentru perioada 21-22 Octombrie si va conta ca si etapa a sasea din campionat.

Timisoara SuperRally

Orasul de pe Bega se alaturi celor 5 gazde de pana acum din campionat, Mangalia, Targu Mures, Deva, Craiova si Bucurestiul. Dupa cum bine stim, Mangalia va conta ca si prima etapa in acest sezon si se va desfasura in luna Mai, urmata de cea de la Targu Mures (  Iunie ), Deva ( August ), Craiova ( Septembrie ), Bucuresti ( Sept-Oct ) si nou intrata in circuit, Timisoara SuperRally.

Pana in acest moment nu se cunosc alte detalii despre acest eveniment, insa organizatorii promit ca vor revenii cu acestea in luniile care urmeaza.

Calendarul Campionatului National de SuperRally se poate vedea pe pagina noastra dedicata – Calendar Competitional 2022

Recomandari pentru tine!