Vlad Cosma s-a impus la Bucuresti, Casuneanu castiga titlul.

Ultima etapa din cadrul campionatului national de Super Rally s-a desfasurat la Bucuresti in data de 26 octombrie 2019, avand la start 41 de concurenti.

Vlad Cosma a reusit sa se impuna la Trofeul Bucuresti UniCredit Leasing power by Opel la bordul unui model Ford Fiesta R5 de la Napoca Rally Academy. In cele trei manse din finala (conta cel mai bun timp din 3) , acesta a reusit sa obtina un timp de 2:09,906, urmat de Costel Casuneanu ( Skoda Fabia R5) care a reusit un timp de 2:11,409, loc care i-a asigurat titlul de campion national absolut al Campionatului National de Super Rally in acest sezon.

Un alt pilot al Napoca Rally Academy a reusit sa urce pe podiumul general, fiind vorba de Bogdan Marisca la bordul unui Ford Fiesta R5, oprind cronometrul la 2:12,854.

Credit foto:Flavius Croitoriu /rally art.ro

Rezultatele oficiale se pot vedea accesand rally control.ro, aici se pot regasii si timpii de pe mansele finale, dar si cele pentru mansele de calificari. 

Aurelian Andronache reuseste un loc patru la ultima etapa din acest campionat, reusind un 2:13,179, urmat de Lucian Radut ( 2:13,462) si de Titi Aur cu a sa Skoda Fabia R5 pe pozitia a VI-ea. 

Sursa: rallycontrol.ro

Mihai Leu a lasat modelul Ferrari pentru ultima etapa si a trecut la un model Citroen C3R5, reusind al VII-lea timp. Robert Barabas termina cu al VIII-lea timp cu al sau Fiat 136 Proto, urmat de Ciovica si Teslovan.

Cu un model Ferrari 458 Challenge, Armando Battocchi termina pe pozitia 11, finala fiind incheiata de Danny Ungur cu un Renault Clio. 

Noutati
Vezi mai multe