24 de concurenti la Bucuresti SuperRally 2022

Bucuresti SuperRally – Etapa a V-a din Campionatul National de SuperRally

TROFEUL UNICREDIT LEASING POWERED BY AUDI puncteaza ca si etapa a cincea din Campionatul National de SuperRally a Romaniei si este programat sa se desfasoare in data de 1 Octombrie in zona Parcului Herastrau si Soseaua Pavel D. Kiseleff din Bucuresti.

Pe lista de inscrieri de la Bucuresti SuperRally se regasesc 24 de concurenti, multi dintre acestia fiind pentru prima data la start in acest sezon in campionat. Cunoscutul moderator a emisiunii ” Neatza cu Razvan si Dani „, revine la volanul unei masini de competitii, astfel ca, la etapa din Capitala il putem urmarii la volanul unui model Renault Clio Cup, fiind vorba despre Dani Otil.

La bordul unui model Radical SR3, campionul national al categoriei II de la Viteza in Coasta din sezonul 2021, Alex Mirea, vine si el la Bucuresti, fiind o lupta interesanta la Clasa 1, acolo unde s-au adunat 5 concurenti. Pe lista la aceeasi clasa se regaseste campionul en-titre a sezonului trecut, Jerome France, alaturi de acesta mai il regasim si pe Mihai Leu ( Radical SR8 ), Leo Borlovan ( Funyo SP05 EVO ), dar si pe Didier Balcaen cu modelul Formula Renault 2000.

Emil Ghinea se va lupta de aceasta data la GT cu Mihai Beldie , acesta luand startul cu modelul Renault Clio V6, iar Mihai pe cunoscutul model BMW.

Lista de inscrieri, transmisiunea LIVE, harta traseului, programul competitiei, dar si alte informatii utile puteti vedea pe pagina noastra dedicata acestui eveniment: Bucuresti SuperRally

Timpi live pe : rallycontrol.ro

Recomandari pentru tine!