Etapa de SuperRally de la Timisoara nu va avea loc

Digiqole Ad

Ultima etapa din cadrul Campionatului National de SuperRally care trebuia sa se desfasoare in data de 22 Octombrie 2022 in banat, mai exact la Timisoara, NU va mai avea loc. Astfel spus, runda de la Bucuresti a contat ca si ultima etapa a sezonului 2022.

Promoterul campionatului a comunicat urmatoarele:

„Dupa multe incercari si eforturi intense, ne vedem obligati sa anuntam ca etapa de la Timisoara nu va mai avea loc.

Echipa AMC Racing a incercat sa gaseasca o alta locatie pentru desfasurarea ultimei etape de Super Rally din acest sezon, insa nu s-a concretizat nicio propunere.

Ne cerem scuze fata de concurenti si public, le multumim tuturor sponsorilor si partenerilor pentru eforturile depuse si speram sa revenim in 2023 cu un calendar complet”.

Etapa banateana mai avea de jucat doar un singur titlu, la echipe, deoarece s-au aflat deja campionii claselor. Jerome France a devenit pentru a doua oara consecutiv campion national absolut , dar si la Clasa 1.

La bordul unui model Skoda Fabia R5, Costel Casuneanu este campion la Clasa 2 si 2B, iar Daniel Gramada este campion la Clasa 2A.

Singura miza pentru etapa din Timisoara mai era titlul la echipe, cei de la Impuls Leasing si cei de la Real Racing duelandu-se pentru trofeu, fiind despartiti de doar 5 puncte, insa dupa anularea ultimei etape, Impuls Leasing devin campioni la echipe, urmati de Real Racing si de VPRacing Team.

sursa foto? fb page Campionatul National de SuperRally

Recomandari pentru tine!