Rasturnare de situatie la Craiova Super Rally

Digiqole Ad

Bogdan Duma depaseste timpul record inregistrat in 2021 de Jerome France si obtine victoria la Craiova Super Rally. Locul secund este ocupat de Leo Borlovan, podiumul fiind completat de Vali Porcisteanu. Astfel, clasamentul final aduce doi juniori in fruntea clasamentului etapei.

Vremea ploioasa a adus o rasturnare de situatie in timpul manselor de concurs, astfel incat favoritii etapei Jerome France, Mihai Leu si Costel Casuneanu au fost nevoiti sa parcurga traseul prin ploaie. Avand in vedere faptul ca majoritatea concurentilor au reusit sa parcurga prima mansa de concurs pe asfalt uscat, clasamentele Craiova Super Rally au fost complet diferite fata de etapele din acest sezon.

La Categoria 1 Monoposturi, Leo Borlovan a castigat cu un timp de 3:18.502, urmat de Jerome France si Mihai Leu. In ceea ce priveste Categoria 2 Autoturisme, Bogdan Duma a obtinut cu 5 secunde mai putin fata de locul secund, Vali Porcisteanu, locul al treilea fiind ocupat de juniorul Andrei Duna. Victoria juniorilor a fost felicitata de catre favoritii Mihai Leu, Costel Casuneanu si Jerome France, acestia recunoscand talentul si indemanarea pilotilor tineri.
In Clasamentul GT, Alexandru Schiopesc a dominat podiumul, Mihai Beldie fiind nevoit sa parcurga mansele de concurs cu probleme tehnice.

In clasamentul echipelor, VPRacing Team formata din Bogdan Duma si Vali Porcisteanu a cumulat 40 puncte, urmata de GP24 Racing Team (Leo Borlovan si Emil Ghinea), podiumul fiind completat de echipa UniCredit Leasing Super Rally Team (Andrei Duna si Mihai Leu).

Craiova Super Rally nu ar fi fost posibila fara sprijinul sponsorilor si partenerilor. Organizatorii doresc sa multumeasca Primariei si Consiliului Local Municipal Craiova – parteneri ai evenimentului. De asemenea, clubul sportiv AMC Racing – AMC Curse transmite multumiri si catre Superbet, Popescu si Asociatii, Kiss FM, United Media si Vitamin Aqua pentru toata sustinerea in organizarea acestei etape.

Urmatoarea etapa de super rally se va desfasura la Bucuresti in perioada 30 septembrie – 1 octombrie, pe circuitul stradal din zona Bulevardului Kiseleff.

Recomandari pentru tine!