Craiova Super Rally 2018 aduce 37 de piloti la start

Editia a II-a a Craiova Super Rally aduce la startul etapei un numar de 37 de concurenti, evenimentul punctand ca si etapa a doua din Campionatul National de Super Rally 2018 si se va desfasura intre 14-15 Septembrie 2018.

Castigatorul primei editii Craiova Super Rally, Vlas Cosma, este si el prezent la aceasta editie la bordul unui Ford Fiesta R5 de aceasta data. Lucian Radut vine si el cu alt material de concurs, daca in edita pilot acesta a participat la bordul unui Mitsubishi Evo, de aceasta data este prezent cu un Audi A4.

Lista de Inscrieri Craiova Super Rally 2018 – editia II

Organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al partenerului principal, Opel Romania, Trofeul Craiova Opel Super Rally va aduce la start peste 35 de concurenti si masini special modificate pentru curse. Printre participantii la eveniment se vor numara atat piloti de raliu, cat si piloti din Campionatul National de Viteza in Coasta, Drift, Slalom Paralel si multi altii. Partenerul principal, Opel Romania, si partenerul local, Opel Plusauto, au sustinut si editia pilot de anul trecut, marca germana fiind un cunoscut sustinator al sportului cu motor.

Circuitul stradal special amenajat pentru competitie va fi amplasat in zona Pasajului Universitatii, avand o lungime totala de 1.8 km. Concurentii vor lua startul in cel putin patru manse de concurs, urmand sa parcurga traseul de trei ori, lungimea totala fiind de 5.4 km. Cei mai buni piloti din cele patru manse se vor califica apoi in mansele finale, in lupta pentru podium.

Pe toata durata evenimentului, publicul va putea admira cele mai noi modele Opel. Programul complet al evenimentului si mai multe informatii despre competitie pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook, Campionatul National de Super Rally.

Noutati
Vezi mai multe