Trofeul Alba Iulia SuperRally aduna 24 de piloti la debutul sezonului – update

Trofeul SuperRally Alba Iulia are o importanta majora, fiind considerata prima etapa a Campionatului National de SuperRally si este programata sa aiba loc in weekendul de 14-15 iunie 2024.

In anii precedenti, aceasta etapa a fost a doua in calendar, insa anul acesta deschide competitia care se desfasoara in centrul oraselor. Calendarul este impartit in patru etape gazduite de Alba Iulia, Timisoara, Bucuresti si Mangalia.

La startul primei etape se vor duela 24 de concurenti, toti avand in minte obtinerea primei pozitii in clasamentul general si la clase.

Marele absent este chiar campionul en-titre, Jerome France, care nu se afla pe lista de inscrieri. Cu toate acestea, vedem revenirea lui Alex Filip, care va concura la bordul unui model Skoda Fabia Rally2.

Costel Casuneanu revine la start, dar nu cu modelul Wolf pe care ne-am obisnuit sa-l vedem in sezonul precedent, ci cu un model Skoda Fabia RX. Cu toate acestea, masina sa anterioara va fi prezenta la start, dar va fi pilotata de Aurelian Andronache (Wolf GB08).

Patru modele TCR vor fi prezente la start, Cosmin Ion si Cosmin Hutanu aducand modelul Audi RS3 LMS TCR.

Claudiu Motoc face trecerea de la Peugeot 208 la un Honda TCR, iar Marc Banca va lua startul cu al patrulea model, Kia Ceed TCR.

Lista completa a tuturor concurentilor poate fi gasita pe pagina noastra dedicata evenimentului – SuperRally Alba Iulia. Aici puteti vedea intregul program al competitiei, harta si alte detalii despre prima etapa a Campionatului National de SuperRally.

Recomandari pentru tine!