Victorie pentru Jerome France la Trofeul Targu Mures 2022

Digiqole Ad

Francezul Jerome France, campion national absolut a sezonului de SuperRally 2021, a reusit sa isi treaca in cont cea de-a doua victorie din acest sezon, dar si a doua victorie de la Targu Mures, de aceasta data la bordul modelului Nova Proto NP.

Costel Casuneanu obtine locul secund pe modelul Skoda Fabia R5, la o diferenta de aproape 10 secunde de lider, iar Mihai Leu incheie pe pozitia a treia cu modelul SR8 de la Radical.

La Clasa 1 s-a impus acelasi Jerome France care a avut o etapa usoara sa spunem asa, avand o diferenta destul de mare fata de rivalii sai, chiar daca a parcurs doar o mansa de concurs, dupa incidentul lui Mihai Leu, in care au fost accidentati doi copii. Locul secund la clasa a fost ocupat de Mihai Leu, urmat la patru secunde de Aurelian Andronache care reuseste sa faca o etapa superba la bordul modelului SPEED CAR GT 1000R.

Daniel Gramada reuseste victoria la Clasa 2A cu al sau model Renault Clio R4, iar Dani Ungur urca pe doi la clasa cu modelul Peugeot 208. Claudiu Motoc pleaca de la Targu Mures cu cea de-a treia pozitie, obtinuta cu modelul Peugeot 208 R2.

La Clasa 2B, clasa destinata modelelor cu tractiune integrala si spate, victoria i-a revenit lui Costel Casuneanu, acesta fiind urmat de Vali Porcisteanu ( Mitsubishi Lancer Evo 9 ) si de tanarul Bogdan Duma ( Mitsubishi Lancer Evo 9 ), care pleaca de la Targu Mures cu pozitia a treia la clasa.

Armando Batocchi obtine prima pozitie la Clasa GT pe superbul model Ferrari 458, acesta fiind urmat de Mihai Beldie ( BMW E46 330i ) si de Alexandru Schiopesc care incheie podiumul cu al sau Audi R8.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de SuperRally va avea loc la Deva, in perioada 19-20 August.

Video integral Manse de concurs – Trofeul Targu Mures 2022

Recomandari pentru tine!