Craiova SuperRally 2019 aduce 38 de concurenti la start

Digiqole Ad

Craiova SuperRally 2019 aduce la startul etapei in acest an, nu mai putin de 38 de piloti. Cu un eveniment pilot care s-a desfasurat in 2017, runda din Banie puncteaza in acest sezon ca si etapa a III-a din Campionatul National de Super Rally 2019. 

Cei care doresc sa cunoasca pilotii care vor participa la aceasta etapa, dar sa vada si masinile de concurs, pot face acest lucru vineri ( 13.09.2019 ) atunci cand este programata sa se desfasoare prezentarea oficiala a echipajelor, incepand cu orele 20:00 in Piata Mihai Vitezu din Craiova. 

Ziua de concurs este programata pentru sambata ( 14.09.2019 ), incepand cu orele 09:30 in Pasajul Universitatii, acolo unde se vor desfasura mansele de calificari. Mansele finale care vor desemna castigatorul rundei a III-a din campionat se vor desfasura incepand cu orele 14:30, iar festivitatea de premiere este programata la orele 18:00.

Craiova SuperRally 2019
Credit Foto: Flavius Croitoriu/ rally art.ro
Lista de inscrieri Trofeul Craiova Super Rally 2019

 

Liderul clasamentului general dupa cele doua etape desfasurate pana acum, Costel Casuneanu, este prezent si el pe lista de inscrieri cu Skoda Fabia R5. Robert Barabas va fi si el prezent la start cu Fiat 126 Proto, acesta fiind pe pozitia secunda la general inaintea etapei din Banie. 

Printre pilotii spectaculosi care se regasesc pe lista, ii amintim pe Lucian Radut, care va fi prezent cu al sau Mitsubishi Lancer Evo 8.5, moderatorul emisiunii Neata cu Razvan si Dani care va fi prezent l start cu Radical SR4, model pe care alearga in campionatul national de viteza in coasta. Dani Otil a mai fost prezent in acest campionat si la alte etape.

Pe un spectaculos Speed Car GT1000, Aurelian Andronache vine la Craiova pentru a face spectacol si de ce nu, pentru a se impune in cadrul acestei etape. Pe lista se mai regasesc piloti care alearga in CNVC, CNR, dar si din campionate.

Nu uitati ca dupa incheierea etapei de SuperRally de la Craiova, ziua urmatoare este una tot plina de acest spirit. Pasionatilor le reamintim ca in data de 15 Septembrie 2019, la doar cativa km se desfasoara etapa de viteza in coasta regionala, iar informatii despre aceasta etapa gasiti pe Bulzesti Hillclimb 2019 sau pe reteaua de socializare facebook, pe evenimentul dedicata acestuia.

 

Recomandari pentru tine!