Trofeul Targu Mures aduna 25 de piloti la start

Digiqole Ad

Campionatul National de Super Rally powered by Superbet isi va disputa cea de-a doua etapa a sezonului in acest weekend (  1-2 Iulie 2022 ) la Targu Mures.

Iubitorii motorsportului pot vedea pilotii in actiune sambata, incepand cu ora 8:00, pe circuit stradal pregatit in centrul municipiului cu o lungime de 5.3 km.

Dupa etapa de la Mangalia, caravana SuperRally aduce un numar de 25 de concurenti la start, printre care si campionul national en-titre Jerome France, care si-a adjudecat si etapa de debut a sezonului 2022 la bordul modelului Nova Proto NP 03, fiind liderul clasamentului general.

Promoterul campionatului, Mihai Leu va fi si el prezent la start, renumitul boxer face trecerea de la modelul Ferrari la modelul Radical SR8, acesta se va duela pentru prima pozitie cu liderul clasamentului, cu mangaliotul Emil Ghinea care aduce Norma M20F la start.

Didier Balcaen a preluat Formula Renault 2000 de la Jerome France si va intra in lupta pentru castigarea primei pozitii, alaturi de Costel Casuneanu ( Skoda Fabia RS ), Aurelian Andronache ( SPEED CAR GT 1000R ), Leo Borlovan ( Funyo SP05 EVO ) si multi altii pe care ii regasim pe lista de inscrieri.

Lista de inscrieri, transmisiunea live, harta probei si multe altele le puteti gasii pe pagina noastra dedicata acestei etapeSuperRally Targu Mures

Etapa de SuperRally de la Targu Mures va incepe sambata, incepand cu ora 08:00, atunci cand se vor desfasura mansele de recunoasteri, urmate de patru manse de antrenamente la orele 08:30, iar de la ora 12:15 se vor desfasura cele doua manse de concurs. Acestea din urma vor putea fi urmarite in direct pe canalele Prima Sport, canalul de Youtube a FRAS, dar si pe pagina noastra dedicata etapei, pe care preluam fluxul transmisiei live.

Recomandari pentru tine!