Trofeul Bergenbier da startul campionatului national de SuperRally

Digiqole Ad

Campionatul National de SuperRally va debuta la Mangalia intre 10-11 mai, punctand ca si prima etapa din acest campionat.

Campionatul ajungand deja la a doua editie, Trofeul Bergenbier – Mangalia, deschide sezonul acestuia si se doreste a fi un eveniment care sa aduca la start pilotii de top si o lista lunga de concurenti, insa si spectatori intr-un numar cat mai mare. 

Organizatorii spera sa se atinga limita maxima de inscrieri ( 40 concurenti), asta dupa ce la finalul sezonului trecut la Bucuresti, limita maxima a fost ridicata, fiind cereri foarte multe de inscriere. 

Traseul are o lungime totala de 3.75 km, iar concurentii trebuie sa efectueze 3 ture ( o tura are 1.25 km  ) pentru a termina proba. 

Harta Traseu – Trofeul Bergenbier Mangalia

Vineri ( 10 mai ) este programat startul festiv in Piata Republicii din Mangalia incepand cu orele 20:00, iar cei aflati in zona pietei pot face poze cu pilotii si masinile acestora sau pot cere autografe de la acestia. 

Concursul are loc Sambata ( 11 mai ) incepand cu orele 09:30 cand se vor desfasura mansele de calificari, pana la orele 14:30. Dupa jumatate de ora, adica orele 15:00, se va desfasura finala evenimentului care va da castigatorii trofeului de la Mangalia. 

Festivitatea de premiere este programata la orele 19:30.

Revenim cu mai multe detalii imediat dupa finalizarea listei de inscrieri. 

Recomandari pentru tine!