SuperRally: Trofeul Alba Iulia aduna 24 de concurenti la start

Digiqole Ad

Cea mai spectaculoasa competitie motorsport din judetul Alba va avea loc in acest weekend la Alba Iulia. Trofeul Alba Iulia Super Rally este un eveniment oferit de Primaria Municipiului Alba Iulia si reprezinta a doua etapa a Campionatului National de Super Rally Powered By Superbet, o competitie cu potential ridicat pentru spectacol. La start sunt asteptati 24 de concurenti, piloti din diferite discipline motorsport, atat din Romania cat si din strainatate.

Organizat de AMC Racing si Primaria Municipiului Alba Iulia, Trofeul Alba Iulia Super Rally este o competitie ce se desfasoara pe circuitul stradal din zona Parcului Unirii – Cetatea Alba Iulia. Concurentii vor lua startul Sambata in mansele de recunoasteri si antrenamente cronometrate, urmand ca apoi in mansele de concurs sa lupte pentru cel mai bun timp. Traseul de concurs este prevazut cu diferite obstacole pe care pilotii vor trebui sa le ocoleasca, atingerea acestora aducand penalizari in timp.

Printre pilotii care vor participa se numara piloti din Franta (Jerome France) si Belgia (Didier Balcaen), dar si campioni ai motorsportului romanesc, precum Mihai Leu, Costel Casuneanu si Vali Porcisteanu sau Adrian Teslovan. Vineri la ora 19:00 masinile de concurs vor fi pregatite pentru startul festiv, in zona Parcului Service, la cafeneaua Gavroche. Sambata va incepe ziua cu doua manse de recunoasteri de la ora 09:00, mansele de antrenament avand startul programat la ora 10:00. Mansele de concurs sunt programate la ora 14:00, premierea castigatorilor avand loc aproximativ la ora 16:00, la Cafeneaua Gavroche.

Trofeul Alba Iulia este organizat de ACS AMC Racing – AMC Curse, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, campionatul fiind sustinut de Superbet in calitate de partener principal, alaturi de partenerul Romgaz.

Printre sponsorii acestei competitii se numara KIA Romania, Popescu si Asociatii, United Media, Petra Pavaje, Hotel Transilvania, Klaubmusic, Elit, parteneri media fiind Kiss FM si Prima TV Sport

 

Lista de inscrieri , harta traseului, transmisiunea live, dar si informatii legate de Trofeul Alba Iulia se pot vedea pe pagina noastra dedicata acestui eveniment -> SuperRally Alba Iulia

Recomandari pentru tine!