Un nou look si multa dorinta pentru Andrei Girtofan inaintea Raliului Argesului

Digiqole Ad

Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2) vor incerca, in weekend, la Raliul Argesului, sa urce cat mai sus si sa faca uitata experienta de la Harghita, din startul de sezon. Cei doi brasoveni de la ProRally Team au ajuns deja pe meleaguri argesene si au facut recunoasteri pe cateva probe.

„Sunt aproximativ aceleasi probe ca si anul trecut. Probe frumoase, care ne plac, dar care pot pune probleme oricarui concurent. Mai ales ca se anunta o vreme ploioasa, care poate schimba in orice secunda pozitiile din clasament. Noi suntem foarte determinati sa facem uitata experienta de la Harghita si sa pastram doar acel ritm incredibil pe care l-am avut pe final, poate sa-l imbunatatim, ca sa ne astfel ofere o sansa mai mare in lupta pentru primele locuri. Stiu ca am promis fanilor ca vor vedea o versiune imbunatatita a noastra la Raliul Argesului si ne vom tine de cuvant. Si eu si Doru suntem foarte concentrati si hotarati sa facem o cursa care sa ne aduca un rezultat foarte bun. Mi-am lasat chiar si mustata pentru a avea mai mult noroc. Nu ne va fi usor, deoarece adversarii sunt foarte puternici si experimentati, dar vom da totul pentru a fi acolo, in top”, a declarat Andrei Girtofan.

Andrei si Doru se bazeaza in 2023 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Dinamic 92, MRF Tyres Romania, Pro – X cosmetica si intretinere auto, Mobil 1 prin Lubexpert Romania, Mipa, Presto, Aro Palace si MTS Print.

Recomandari pentru tine!