Costel Casuneanu castiga Trofeul SuperRally Bucuresti 2021

La bordul modelului Skoda Fabia R5, Costel Casuneanu reuseste sa isi adjudece victoria la Trofeul SuperRally Bucuresti 2021, ultima etapa din Campionatul National de SuperRally.

Acesta a reusit sa obtina cel mai bun timp, reusind un 1:41,813 secunde pe cei 2,4 km de proba de pe Soseaua Pavel D. Kiseleff din capitala. Campionul national al sezonului 2021 de la OPEN si de la Categoria I, Jerome France, a reusit sa obtina cel de-al doilea timp de la Bucuresti, acesta luand startul pe un alt material de concurs, trecand la modelul Nova Proto, pe care a reusit un timp de 1:43,769 sec., fiind mai lent cu aproape doua secunde fata de Casuneanu.

Pe modelul Speed Car GT 1000R, Aurelian Andronache reuseste sa obtina cea de-a treia pozitie in calasamentul general, fiind la +0:04,703  sec. in spatele liderului de la Trofeul SuperRally Bucuresti 2021.

SuperRally Bucuresti 2021
foto: rally art.ro

La Categoria I sa impus Cristian Dolofan pe modelul Citroen C3 Rally 2, acesta fiind mai rapid decat Mihai Leu cu aproape doua secunde, insa gratie locului secund obtinut la Bucuresti, Mihai leu devine campion national la aceasta categorie. Vlad Cosma reuseste al treilea timp cu modelul Peugeot 208 R2, avand un handicap de aproape 5 secunde si jumatate fata de pilotul echipei DTO Rally Team.

La Categoria II s-a impus acelasi pilot ca si la Open, adica Costel Casuneanu, podiumul acestei categorii fiind exact ca cel de la OPEN, adica Casuneanu, Jerome si Aurelian Andronache.

Rezultatele complete si timpii se pot vedea pe rallycontrol.ro

Recomandari pentru tine!