Victorie pentru Jerome France la Trofeul Craiova SuperRally 2021

La bordul modelului Formula Renault FR2, Jerome France a reusit sa isi adjudece victoria in cadrul Trofeul Craiova SuperRally 2021.

Victoria din Banie ii aduce titlul de campion national absolut a Campionatului National de SuperRally, sezonul 2021.

Patru victorii din patru posibile pentru francez in C.N SuperRally, reusind sa urce pe cea mai inalta treapta la fiecare dintre etapele desfasurate pana acum din campionat, ramanand doar etapa de la Bucuresti de desfasurat.

Locul secund la Trofeul Craiova SuperRally a fost ocupat de promoterul campionatului, Mihai Leu, care a fost mai lent decat francez cu peste o secunda si jumatate, iar pe cea de-a treia pozitie a urcat pilotul din Mangalia, Emil Ghinea care a venit la aceasta etapa cu modelul Norma M20F.

 Trofeul Craiova SuperRally
Photo credit: Ionut Sava (Deva Super Rally)

In cadrul Categoriei I s-a impus Mihai Leu, care reuseste sa urce pe prima pozitie in clasamentul anual dupa aceasta victorie, adunand 75 de puncte dupa patru etape, fiind urmat pe pozitia secunda de Vlad Cosma care pleaca cu 18 puncte din Banie, urcand pe pozitia secunda in clasamentul anual cu 68 de puncte. 

Bogdan Duma incheie etapa de la Craiova pe pozitia a treia, loc care il coboara din fotoliul de lider a topului anual pana pe pozitia a treia cu 66 de puncte, astfel ca, batalia finala pentru titlul de campion a Categoriei I se va da la Bucuresti intre 22-23 Octombrie.

In cadrul Categoriei II, Francezul isi adjudeca victoria si aici, obtinand titlul si la aceasta categorie, avand maximul de puncte din cele 4 etape, acesta fiind urmat de Ghinea si de Aurelian Andronache care termine pe trei la Cat. II si pe pozitia a patra la Open in cadrul Trofeul Craiova SuperRally.

Clasamentele si timpii de la Trofeul Craiova SuperRally 2021 se pot vedea pe rallycontrol.ro

SuperRally Bucuresti va puncta ca si ultima etapa din Campionatul National de SuperRally si se va desfasura intre 22-23 Octombrie.

Recomandari pentru tine!