Sezonul 2021 de Super Rally se incheie la Bucuresti cu 37 de concurenti

answear.ro
Trofeul UniCredit Leasing Powered By Audi incheie sezonul competitional 2021, etapa urmand a se desfasura Sambata, 23 Octombrie, in capitala. Competitia reprezinta a cincea si ultima etapa a Campionatului National de Super Rally Powered By Superbet, fiind organizata de ACS AMC Racing, cu sprijinul partenerilor principali UniCredit Leasing si Audi Romania.
Un numar de 37 concurenti s-au inscris in aceasta ultima etapa, organizatorii fiind nevoiti sa limiteze numarul de inscrisi pentru a se incadra in programul de desfasurare. Printre concurenti se numara piloti din diferite discipline motorsport, printre participanti fiind Mihai Leu, Dani Otil, Costel Casuneanu si multi altii. Clasamentele anuale inca nu au fost definitivate, astfel incat lupta pentru cel mai bun timp va fi intensa, la Bucuresti urmand a se decide campionii pe clase si categorii.
 
Lista de inscrieri se poate vedea aici -> Bucuresti SuperRally 2021 la sectiunea documente.
Ca in anii precedenti, competitia se va desfasura pe Soseaua Kisselef, intre Parcul Pietei Libere si Arcul de Triumf. Circulatia se va inchide vineri spre sambata la ora 00:00 pentru amplasarea parcului service si amenajarea traseului, competitia urmand sa inceapa sambata la ora 08:45, cu mansele de recunoasteri. Runda 1 Calificari are startul programat la ora 09:30, primii 12 concurenti urmand a lua startul apoi in Runda 2 Finala. Festivitatea de premiere este programata in jurul orei 17:15 in zona Parcului Service.
Trofeul UniCredit Leasing Powered By Audi este un eveniment organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul partenerilor principali Superbet, UniCredit Leasing si Audi Romania. Printre partenerii si sponsorii evenimentului se numara Depogaz, Promenada Mall si Popescu & Asociatii. Competitia este promovata pe postul de radio Kiss FM, urmand a fi difuzata in direct pe Look Sport.
Organizatorii insista pe respectarea masurilor de preventie si protectie in contextul pandemic, astfel incat toti participantii la eveniment sunt rugati sa poarte masca in spatiile inchise si deschise, pastrand de asemenea distantarea sociala, precum si celelalte masuri solicitate de autoritati.
Programul etapei se poate vdea pe pagina noastra dedicata etapei -> Bucuresti SuperRally 2021

Recomandari pentru tine!