Women Rally incheie festivalul de motorsport din Cluj-Napoca cu 76 de concurente la startul Trofeului Castrol

Sunt 10 zile de foc pentru Clubul Sportiv Savu Racing, care tocmai a incheiat cu bine Raliul Clujului si acum se pregateste sa primeasca la start nu mai putin de 76 concurente inscrise la cea de-a treia etapa din Campioantul National Women Rally – Bosch Car Service 2021. In Cluj-Napoca pe 1-3 octombrie, se va desfasura Trofeul Castrol de-a lungul unui weekend in care cele mai curajoase femei se vor intrece cu secundele la volanul masinilor personale, urmand a se decide campioanele Women Rally 2021.

,,Experienta Women Rally de anul trecut, atat ca sponsori, dar si ca participanti ai competitiei a fost plina de semnificatii puternice pentru noi.

Astfel, in 2021, impreuna cu Bosch Car Service, ne-am dorit sa fim in continuare alaturi de comunitatea Women Rally, numarandu-ne din nou printre sponsorii evenimentului pentru toate cele 3 etape.
Trofeul Castrol va fi oferit la Cluj, pentru a 2-a oara consecutiv, bucurandu-se la randul sau de notorietate crescuta in randul participantelor.

Parte din echipa Castrol Romania, va lua si anul acesta startul in competitie, cu entuziasm si drive, alaturi de celelalte participante din toata tara, pasionate de motorsport.” a declarat d-na Tatiana Stroescu, Castrol Marketing Manager Romania & SEC & Bulgaria.

Inceput in 2018 ca un festival de motorsport, Women Rally si-a propus sa incurajeze doamnele si domnisoarele pasionate de masini sa castige mai multa incredere la volan si sa devina soferi mai buni, dar si promotori ai conducerii defensive. In 2019 acest concept unic de eveniment a devenit Campionat National organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, singurul din Romania dedicat exclusiv femeilor. De-a lungul anilor, zeci de femei si-au intrecut fricile si s-au regasit intr-o comunitate exuberanta, calda si dornica de provocari. Pasiunea pentru masini a fost liantul dintre participantele venite din toate colturile tarii si ingredientul care a stat la baza a noi prietenii si parteneriate de afaceri care au luat nastere la evenimentele Women Rally.

Pentru al patrulea an consecutiv, esplanada Cluj Arena va fi punctul zero al Trofeului Castrol, unde fetele isi dau intanire vineri, 1 octombrie. Cea de-a treia si ultima etapa Women Rally din acest sezon va incepe cu briefingul, unde concurentele aflate la prima participare vor putea clarifica orice nelamurire cu privire la modul de desfasurare a cursei. Toate concurentele se vor alinia apoi la startul festiv, care va incepe la ora 18:00. Florin Mihoc, vocea Women Rally, le va prezenta pe rand spectatorilor de la fata locului si din online intr-o atmosfera memorabila care ramane an de an o amintire de nepretuit.

Concursul se va desfasura sambata, 2 octombrie, in parcarea centrului comercial VIVO Cluj-Napoca. Prima mansa de concurs va incepe la ora 10:00 si va testa indemanarea concurentelor la volan si abilitatea de a controla masina atat pe viraje tehnice, cat si pe viraje mai largi, de viteza. A doua mansa de concurs va fi si cea care va stabili atat podiumurile celor 5 clase ale Trofeului Castrol, dar si podiumurile de final de sezon. Festivitatea de Premiere cu decernarea trofeelor pentru cele mai rapide concurente se va desfasura la VIVO! Cluj-Napoca, la terminarea competitiei.

Nelipsit din randul partenerilor de la etapa din Cluj-Napoca este RMB Inter Auto, care au crezut inca de la inceput in visul unui eveniment automobilistic dedicat femeilor. Acestia vor pune la dispozitia organizatorilor cele mai noi modele Mercedes-Benz, care vor fi pilotate de ambasadoarele evenimentului in deschiderea celor doua manse de concurs, etaland excelenta in mobilitate.

Felicitam echipa Women Rally pentru ca, intr-un timp atat de scurt, a reusit sa duca acest concept la un nivel de o asa mare anvergura. Ne bucuram sa sustinem acest proiect de la prima editie si sa dezvoltam un parteneriat cu traditie. Pentru aceasta etapa am hotarat ca masinile de deschidere sa fie cele mai noi modele Mercedes-Benz Plug-in Hybrid din familia Mercedes-Benz.” a declarant dl.Bogdan Ionut, director general RMB Inter Auto, reprezentanta Mercedes-Benz.

Emotiile si entuziasmul se aduna catre ceea ce va fi incununarea a doua saptamani pline de adrenalina si motoare turate in Cluj-Napoca! Women Rally si Raliul Clujului reprezinta viziunea sotilor Laura si Horatiu Savu, concretizata in doua proiecte de mare amploare care reflecta rezultatul a peste treizeci de ani de pasiune si experienta in motorsport.

Campionatul National Women Rally, editia 2021 este sustinut de Bosch Car Service.

Etapa a III-a – Cluj-Napoca (1-3 octombrie 2021) a Campionatului National Women Rally – Bosch Car Service 2021, Trofeul Castrol, este sustinut de catre Castrol Edge, clasa de masini electrice powered by George, primul banking inteligent din Romania, si partenerii gold: RMB Inter Auto, reprezentanta Mercedes-Benz, Parsa Beauty, Gerovital – Doctor in frumusete, Liberty Technology Park, Blush si VIVO! Cluj-Napoca.

Parteneri silver: AEA Medical, Clinica Optimum, After Eight Garden, Brandocracy, Flori Holland, Coca-Cola, Pralina, Vittel, Corny, Sigemo.

Partneri: Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj, Cluj Arena.

Parteneri media: TVR, TVR Cluj, Europa FM, Radio Romania Cluj, Livestream Romania, VIAClujTV, Ziarul News, Faclia, RallyMax, Autostiri.ro, GP24.ro, FireWeb.

Parteneri print: PMA Invest, Impress.

Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si a Ministerului Tineretului si Sportului.

Recomandari pentru tine!