Sebastian Barbu si Bogdan Iancu continua lupta pentru titlu cu anvelope MRF Tyres

Incepand cu Raliul Sibiului, Sebastian Barbu si Bogdan Iancu vor concura in Campionatul National de Raliuri Betano cu anvelope MRF Tyres, in urma unui parteneriat incheiat cu Elite Tactical, importator exclusiv pentru Romania al acestor anvelope.

Sebastian Barbu si Bogdan Iancu vor continua lupta pentru titlu, in Campionatul National de Raliuri Betano, cu anvelope MRF Tyres. Echipajul sibian a incheiat un parteneriat cu Elite Tactical, importator exclusiv pentru Romania si distribuitor in Bulgaria si Ungaria al anvelopelor MRF Tyres, si va concura, incepand cu Raliul Sibiului, cu noile anvelope.

Producatorul indian MRF Tyres este unul dintre cei trei furnizori de anvelope agreati din Campionatul European de Raliuri, iar la dezvoltarea acestor pneuri au contribuit piloti de top precum Daniel Sordo, Graig Breen, Mikko Hirvonen sau Jan Kopecky. In plus, in Raliul Letoniei, Martins Sesks, pilot oficial MRF Tyres, a reusit sa castige toate probele speciale, iar liderul clasamentului general din ERC, pilotul spaniol Efren Llarena, concureaza anul acesta tot pe anvelope MRF.

“Sunt incantat ca am incheiat parteneriatul cu MRF Tyres prin Elite Tactical si sunt sigur ca noile anvelope ne vor ajuta sa fim si mai competitivi. Faptul ca am devenit pilot oficial MRF Tyres este ceva special pentru mine si abia astept sa concuram in etapele urmatoare cu aceste anvelope”, a spus Sebastian Barbu.

Parteneriatul dintre echipajul sibian si Elite Tactical va incepe cu Raliul Sibiului, etapa a cincea din Campionatul National de Raliuri Betano, care se va desfasura in perioada 14 – 16 iulie, pe probele speciale din jurul statiunii Paltinis. Anvelopele MRF vor fi disponibile si pentru comanda, incepand cu etapa de la Sibiu, prin importatorul oficial Elite Tactical.

Echipajul sibian este sustinut in sezonul 2022 de partenerii: ARC Staking Solutions, Gorgandin, Elite Tactical – MRF Tyres, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1 si Naceleup.ro.

Recomandari pentru tine!