Spectacolul vitezei in coasta revine la Rasnov

La finalul acestei saptamani (31 iulie – 01 august), se va desfasura la Rasnov cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Total 2020. Traseul gazduit de Valea Cetatii este unul dintre cele mai apreciate de catre concurenti, organizatorii Trofeului Rasnov powered by Total asteptandu-se la un numar semnificativ de participanti.

Desi in ultimii cinci ani a insemnat etapa de deschidere a sezonului, amanarea si reconfigurarea campionatului din acest an face ca Rasnovul sa conteze ca a treia runda a campionatului de viteza in coasta. Dupa ce a castigat pana acum in 2020 atat la Cheile Gradistei cat si la Resita, Emil Nestor va pilota prototipul Normal M20FC pe traseul de pe Valea Cetatii pentru a face hattrickul si pentru a-si imbunatati locul secund obtinut aici anul trecut. Iar toti ceilalti vor da totul pentru a-l impiedica sau macar pentru a imparti podiumul cu Nestor. Printre acestia se afla ocupantii primelor doua pozitii din Campionatul National de Raliuri, Simone Tempestini si Dan Girtofan, dar si cei mai rapizi piloti ai vitezei in coasta, printre care Bogdan Cuzma, Costi Stratnic, Mihai Leu sau Octavian Ciovica.

O alta noutate este desfasurarea etapei din acest an vineri (31 iulie) si sambata (01 august), in loc de sambata-duminica, motiv pentru care organizatorii au decis prelungirea inscrierilor pana miercuri, 29 iulie 2020. La inscrierea in ziua finala nu se va percepe taxa suplimentara, pentru a da oportunitatea nehotaratilor si celor in criza de timp sa ajunga pe lista concurentilor ce vor lua startul la Trofeul Rasnov powered by Total.

Pe traseul dintre Rasnov si Poiana Brasov vor concura si pilotii CNVC2, evenimentul de la finalul saptamanii contand ca etapa a patra a calendarului competitional rezervat „ligii secunde”.

Trofeul Rasnov  powered by Total  este sustinut de partenerul traditinal al Auto Blic, compania Total Romania, in calitate de partener principal .
Parteneri oficiali: OMNIASIG, PRO-X , Konvekta, Tell Security Sistems.
Parteneri: Cyclon Motorsport, ZIZIN, Auto Chelu , Apel ONE Med , Silnef Security.

Trofeul Rasnov powered by TOTAL este un eveniment sustinut de Primaria Orasului Rasnov.
Trofeul Rasnov powered by TOTAL este organizat de Auto Blic Brasov sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Politie – Serviciul Rutier Brasov, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Brigazii Mobile de Jandarmerie Brasov.
Parteneri media: Rock FM, BizBrasov.ro, Zile si Nopti, Radio Romania Brasov, NewsBv.ro, RTT, MotorsportNews, Autorally.ro.

Recomandari pentru tine!