Simone Tempestini devine campion national dupa victoria de la Tess Rally 48 Brasov 2019

Echipajul Napoca Rally Academy a reusit sa se impuna la Tess Rally 48 Brasov 2019, urmati de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu si de Dan Girtofan/Tudor Marza care termina raliul pe 3.

Lupta pentru titlu s-a dat intre Simone Tempestini si Vali Porcisteanu, insa lupta a fost perduta de pilotul DTO chiar pe prima proba speciala de la Brasov. Acesta a fost lovit de ghinion, dupa ce pe shakedown a avariat masina din cauza unui cap de pod, reusind sa refaca masina pemtru probele speciale, pe ps1 acesta a facut pana de doua ori, fiind nevoit sa abandoneze.

Simone
Credit foto : Flavius Croitoriu / rally art.ro

7 probe adjudecate din totalul de 8 de la Tess Rally 48 Brasov a reusit Simone, iar o proba speciala (ps1) i-a revenit sibianului Sebastian Barbu la bordul unei Skoda Fabia R5.

4 titluri de campion national are Simone Tempestini la activ, dintre care ultimele 2 consecutive. 

Cristi Sugar a reusit si el sa devina campion national al Cupei Dacia dupa ultima batalie data la Brasov pe care a reusit sa o castige in detrimentul lui Andrei Mitre, iar S. Raducanu termina ultima etapa din campionat pe treapta a treia a podiumului cupei monomarca.

Mihnea Muresan este noul campion national la categoria masinilor cu doua roti motrice. Secondat de catre Alina Pop, Mihnea a avut un parcurs fara greseala la Brasov reusind sa castige la aceasta categorie in fata lui Istvan Soos/ Jancsi Soos si Adrian Teslovan/ Imre Cseh.

Pentru Raul Badiu si Rares Fetean, liderii inainte de ultima speciala, o problema tehnica aparuta la masina de concurs i-a fortat sa se retraga chiar inainte de proba. 

Bogdan Vrabie a reusit sa se impuna in cadrul cupei Suzuki, urmat de A. Ardelean si Bogdan Talasman care incheie podiumul.

La Debutanti, S. Raducanu a reusit sa se impuna la bordul unui model Dacia Sandero, urmat de David Tarta ( Suzuky Swift ) si de F. Popescu la bordul unei Dacia.

Pentru a vedea timpi si clasamentele etapei va rugam sa accesati live.fras.ro

Recomandari pentru tine!