Giri si Tudor, vibe bun inaintea Raliului Moldovei Bacau

Dan Girtofan si Tudor Marza au un vibe foarte bun inaintea etapei a treia a CNRD, Raliul Moldovei Bacau, ce va avea loc in weekend. Cei doi brasoveni pornesc cu mare incredere in cursa moldava, cu gandul de a bifa un nou rezultat foarte bun. Dupa ce au efectuat recunoasteri pe o parte din probe, Giri a oferit primele impresii legate de etapa bacauana.

„Am apucat sa vedem doar cele trei probe din jurul Bacaului si ne-au placut foarte mult. Sunt foarte frumoase, bine pregatite, iar bucatica noua din Trebes este interesanta. Sunt ok specialele, dar scurte.Nu prea ai loc nici sa dormi si nici sa faci vreo greseala. Pentru ca nu o sa ai timp sa recuperezi sau sa zici ca faci diferente foarte mari fata de ceilalti concurenti. Va fi un raliu pe care-l pot asemana cu o cursa pe circuit, unde, daca pierzi din start cateva secunde, este deja foarte greu sa mai speri la ceva. Aici trebuie sa fii supermotivat si darz inca de pe prima proba. Obiectivul nostru este sa facem o cursa frumoasa si sa ajungem cu bine la final. Si daca se poate cu un rezultat cat mai sus, cu atat mai bine”, a spus Dan Girtofan.

Dan Girtofan si Tudor Marza vor fi sustinuti la Raliul Molodvei Bacau de urmatorii parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Recomandari pentru tine!