Sibiu Racing Team se afla in fruntea clasamentului pe echipe

  • Raul Badiu si Gabi Lazar au reusit din nou o serie de rezultate impresionante, obtinand victoria in cadrul clasamentului rezervat masinilor cu Doua Roti Motrice, in cadrul clasei 9 si al Cupei Dacia, dar si in clasamentul rezervat juniorilor
  • Alex Ardelean si Horatiu Baltador au revenit in campionat, cei doi avand o evolutie fara probleme, ce le-a adus victoria in Cupa Suzuki, pozitia secunda la clasa 9 si in cadrul clasamentului rezervat masinilor cu Doua Roti Motrice
  • Cu ocazia Raliului Deltei, un nou echipaj a fost cooptat in echipa Sibiu Racing Team, fiind vorba de juniorul Andrei Mitre, cel care il are in dreapta sa pe experimentatul copilot sibian, Bogdan Iancu
  • Sibiu Racing Team ocupa in acest moment pozitia de lider in clasamentul rezervat echipelor

Danube Delta Rally 2016 - 131 Danube Delta Rally 2016, etapa a 4-a din cadrul Campionatului National de Raliuri, a avut loc in perioada 9-11 iunie pe frumoasele drumuri de macadam din judetul Tulcea.   Raliul a inceput joi cu ocazia startului festiv ce a avut loc in centrul municipiului Tulcea in fata unui public numeros. Vineri dimineata a fost programata sesiunea oficiala de teste in apropierea localitatii Agighiol. Tot vineri au fost programate primele patru probe speciale desfasurate contracronometru, probe ce aveau sa insumeze 75,56 km din totalul de 139 km. Echipajele Sibiu Racing Team au avut parte de o prima zi fara probleme tehnice, reusind sa aiba un ritm sustinut si sa ofere un plus de spectacol fanilor prezenti pe marginea probelor. Sambata au fost programate un numar de sase probe speciale si proba superspeciala desfasurata pe un circuit stradal in centrul orasului Tulcea. Membrii Sibiu Racing Team s-au declarat extrem de multumiti de evolutia avuta pe parcursul celor doua zile de concurs, fiind placut impresionati si de intreaga organizare a cursei, dorind sa il felicite in mod public pe domnul Mihai Tanase, organizatorul Danube Delta Rally.

Raul Badiu si Gabi Lazar au reeditat evolutia exceptionala de la Arad, tanarul junior sibian fiind extrem de multumit de rezultatele obtinute: “Sunt foarte multumit pentru rezultatul obtinut, avand in vedere ca am obtinut punctaj maxim cu batranul Logan. Le multumim tuturor celor fara de care nu am fi reusit sa fim prezenti la fiecare etapa. Sunt foarte fericit cam am reusit locul 1 la echipe cu trei echipaje de clasa 9. In final, as dori sa il felicit pe Mihai Tanase, organizatorul Danube Delta Rally, cel care face o treaba exceptionala”.

Revenind in campionat dupa absenta de la Raliul Aradului KIA, Alex Ardelean si Horatiu Baltador au avut parte de un raliu cu zambetul pe buze, dupa cum declara insusi pilotul Sibiu Racing Team: “Am participat de fun si am pilotat pentru intreaga echipa reusind sa obtinem victoria in cadrul Cupei Suzuki, locul secund in cadrul clasei 9 si in clasamentul masinilor cu doua roti motrice. Ne vom revedea la Raliul Iasului, unde cu siguranta vom avea parte de o organizare pe masura celei de la Tulcea. Cu aceasta ocazie dorim sa il felicitam pe Mihai Tanase si intreaga sa echipa organizatorica”.

Cu ocazia Raliului Deltei, un nou echipaj a fost cooptat in echipa Sibiu Racing Team, fiind vorba de juniorul Andrei Mitre, cel care il are in dreapta sa pe experimentatul copilot sibian, Bogdan Iancu. “Pentru echipajul nostru Danube Delta Rally 2016 a fost un raliu extrem de dificil, dar pe care l-am incheiat cu bine si cu speranta ca experienta acumulata aici il va ajuta pe Andrei in viitoarele raliuri. Sibian fiind, m-am bucurat pentru cooptarea noastra in echipa Sibiu Racing Team, dar si mai tare m-a bucurat faptul ca am reusit sa aducem un bagaj important de puncte echipei prin ocuparea locului 3 in clasamentul rezervat juniorilor”, a declarat Bogdan la finalul raliului.

Chiar daca nu au evoluat pe probele speciale dobrogene, ceilalti membri ai Sibiu Racing Team, si aici ii enumeram pe Sorin Badea, Botond Csomortani, Rares Tomita, Levente Czegzy, Markus Ardelean si Calin Bucur si-au sustinut colegii pe intreaga durata a competitiei. “Suntem 7 echipaje care am reusit sa construim o echipa din 2014, desi sunt inscrise doar 5 echipaje care puncteaza, rezultatul este datorat 100% tuturor membrilor echipei. Sunt foarte fericit ca echipa s-a clasat pe locul 1 in clasamentul rezervat echipelor si astfel suntem lideri in acest clasament in fata mult mai titratelor BCR Rally Team si Napoca Rally Academy. Multumim Primariei municipiului Sibiu pentru sustinerea acordata”, a declarat Calin Bucur.

 

Credit Foto: rallyzoom.ro

Recomandari pentru tine!