Dan Girtofan si Tudor Marza, moral bun inaintea macadamului de la Raliul Sibiului

Dan Girtofan si Tudor Marza, moral bun inaintea macadamului de la Raliul Sibiului

Dan Girtofan si Tudor Marza vor avea din nou „de lucru”, vineri si sambata, dupa o pauza de cateva saptamani. Cei doi echiperi ProRally Team Brasov vor duce o lupta cu secundele pe macadamul de la Raliul Sibiului, etapa a treia a Campionatului National de Raliuri. Giri si Tudor abia asteapta sa concureze din nou pe celebrele „Santa”, „Cheile Cibinului” si „Calugaru”, dar si sa incerce noua proba propusa de organizatori, „Rau Sadului”.

„Nu am apucat sa fac recunoasteri decat pe Santa. Este o proba care, dupa ce am vazut, nu a suferit schimbari majore fata de cum o stiam din anii trecuti. Acum se prezinta ok, dar vom vedea cum va rezista si in cursa. Raliul se anunta unul foarte dificil. Sunt multe probe, iar suprafetele de rulare pot suferi modificari de la o trecere la alta. Noi speram, ca de obicei, sa avem un ritm bun, constant, inca de la inceput, sa fim ocoliti de probleme si sa ajungem cu bine la final. Va fi o competitie acerba pentru primele pozitii la final, pentru sa sunt multi piloti cu experienta, dar tocmai asta va face ca raliul sa fie unul si mai frumos”, declarat Dan Girtofan.

Dan si Tudor sunt bucurosi sa le multumeasca pentru sustinere celor de la NetBet si Ramplast, dar si de parteneriilor Delcar Skoda, Glanz Facility Management, Castrol Edge, MHS Truks&Service, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!