Women Rally pregateste startul celui de-al saselea sezon al campionatului auto dedicat femeilor

Digiqole Ad

Frumusetea, eleganta si caii putere vor fi celebrate pentru al saselea an consecutiv in cadrul Campionatului National Women Rally. Parteneriatul de succes din ultimii ani continua, Bosch Car Service pastrand titlulatura campionatului. Masinile concurentelor vor fi pe maini bune si in acest an, cu ajutorul specialistilor de la Bosch Car Service. Am inceput deja verificarea motoarelor si abia asteptam sa ne reintalnim la linia de start.

George, inovatie BCR este si in acest sezon copilotul clasei de masini electrice, aliniindu-se la startul celor 3 etape Women Rally, pentru a sustine participantele de la aceasta clasa.
Posesoarele unui permis de conducere cu minim doi ani vechime se pot inscrie la concurs pentru o doza de adrenalina si pentru a testa lumea pilotajului auto in cadrul unor trasee special amenajate in 3 orase din Romania.


Dupa un sezon de succes in 2022, participantele din intreaga tara sunt invitate sa se alinieze la startul primei etape a Campionatului National Women Rally – Bosch Car Service 2023, care va avea loc la Bucuresti in perioada 12 – 13 mai. Urmatoarea oprire va fi la Timisoara in perioada 16 – 17 iunie, urmand ca ultima etapa sa se desfasoare in perioada 15 – 16 septembrie, conform traditiei, acasa la Cluj-Napoca, locul de unde a pornit, exact acum 5 ani, acest eveniment la care au luat deja startul sute de concurente.

„Este o bucurie enorma sa vad ca an de an acest eveniment a luat amploare si a starnit curiozitatea femeilor din intreaga tara. Am reusit de-a lungul anilor sa aducem la linia de start multe concurente puternice, determinate, care si-au descoperit pasiunea pentru condus si au decis sa o duca la un nivel mai avansat. Am creat o comunitate frumoasa alaturi de ele si abia asteptam sa ne revedem an de an”, a declarat Laura Savu – fondator Women Rally.

Etapele Women Rally sunt dedicate tuturor femeilor pasionate de condus, care doresc sa isi dezvolte abilitatile la volan intr-un cadru sigur si organizat. Pe langa competitia propriu-zisa, participantele vor lua parte si la sesiuni de briefing in care li se vor aduce la cunostinta notiuni de baza pentru conducere defensiva si sportiva. De asemenea, la linia de start se pot alinia fie individual, fie sub forma de echipaj, alaturi de cea mai buna prietena, mama sau colega de birou.


Fiecare etapa din campionat incepe vinerea intr-o atmosfera extraordinara la startul festiv, unde concurentele vor fi prezentate si vor trece prin poarta de start pentru prima data. Dupa familiarizarea cu regulamentul de concurs si primele ture de recunoastere ale traseului, participantele se vor lupta contracronometru in cele doua manse de concurs organizate sambata. Acestea se vor incheia seara, intr-un cadru elegant, la festivitatea de premiere si dineul oficial.

Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service 2023 se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv – FRAS si a Ministerului Sportului.

Mai multe detalii despre Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service 2023, regulament si modalitatea de inscriere vor fi publicate pe website-ul oficial al competitiei www.womenrally.ro si pe canalele de social media @womenrally.ro.

Recomandari pentru tine!