Simone Tempestini, lider după prima zi de la Baia Mare

Echipajele Napoca Rally Academy ocupa podiumul provizoriu al primei zile. 

Echipajul Napoca Rally Academy format din Simone Tempestini si Sergiu-Sebastian Itu este lider dupa primele 6 probe speciale ale Raliului Maramuresului. Cu un timp total de 29:48,7 Simone a reusit sa castige 3 probe speciale din cele 6, celelalte 3 fiind castigate de celalalt echipaj NRA, Bogdan Marisca si Sebastian Itu, inregistrand un timp total de 30:01,7. Surpriza primei zile o reprezinta echipajul format din Norbert si Francesca Maior. Cei doi au reusit sa aiba un ritm excelent, reusind sa termine prima zi la 53 de secunde de liderul Tempestini. 

Top 10 al primei zile este completat de : Sebastian Barbu&Bogdan Iancu, Soylu Ugur&Dincer Aras, Bogdan Cuzma/Florin Dorca, Adrian Teslovan&Vajk-Imre Cseh, Bogdan Nastase&Delia Nastase, Andrei Girtofan&Doru Vraja si Cristian Timisica&Dan Dobre. 

Adrian Teslovan si Vajk-Imre Cseh au dovedit un ritm foarte bun, reusind sa incheie clasa RC2N pe prima pozitie la finalul primei zile, fiind urmati de Andrei Girtofan&Doru Vraja si Cristian Timisica&Dan Dobre. 

Dupa prima zi de concurs, clasa RC4 este adjudecata de Norbert Maior&Francesca Maior, cei doi fiind urmati de echipajele formate din Mihai Manole&Marc Banca si Csongor Szabo&Marcus Andreoiu. 

In cadrul clasei RC5, ii avem pe prima pozitie pe David Tarta&Mihai Sandu, urmati de catre Radu Necula&Adrian Temes si Bogdan Talasman&Andrei Mitrasca.

Echipajul DTO Rally Team format din sotii Bogdan si Delia Nastase, este lider in clasamentul NAT11 dupa prima zi. Sotii Nastase sunt urmat de Calin Bucur&Levente Csegzy si Razvan Nechifor&Levente Mag. 

In cadrul clasei NAT12, castigatorii primei zile sunt Mircea Samuil, secondat de George Nes. Pe pozitia a doua s-au clasat Ionut Zabava si Andrei Toderas. Ciprian Lupu si Andrei Pintilii au incheiat pe a treia treapta in clasamentul clasei NAT12. 

Podiumul provizoriu dupa prima zi de concurs din cadrul Campionatului National de Raliuri pentru Vehicule Istorice este completat de Dorin Alexandrescu&Andrei Motescu, Levente Kovacs&Alexandru Neumann si Catalin-Cedric Ghigea&Calin Faragau. 

 

Credit foto – Flavius Croitoriu 

Recomandari pentru tine!