De vorba cu Cristi Sugar, Campion National la Cupa Dacia in 2019

Pe durata Galei Campionilor FRAS 2019 am avut oportunitatea de a il primi pe proaspatul campion incoronat in Campionatul National de Raliuri in “Cupa dacia”, Cristi Sugar.

Cristi a fost dragut sa ne acorde timp pentru a da raspunsuri la intrebarile noastre:

GP: Cum a fost pentru tine sezonul 2019?
Cristi S:  A fost pe alocuri un an dificil pentru noi, insa senzatia este mult mai placuta acum la final deoarece am reusit sa termin pe prima pozitie in clasamentul general al cupei Dacia. Este un sentiment foarte placut si cu cat munca este mai multa, cu atat satisfactia este mai mare si dorim astfel sa reusim aceasta performanta si la anul. Ne straduim sa strangem un buget pentru asta.

GP:  La care dintre etape ti-a placut cel mai mult?
Cristi S: Cu siguranta etapa la care m-am simtit cel mai bine a fost etapa de la Brasov, aceasta aducandu-ne titlul la Cupa Dacia. Au fost multe etape frumoase, dar si unele mai putin frumoase din pricina intamplarilor. Per total a fost un campionat reusit din care am invatat multe si am ramas cu amintiri frumoase.

GP:  Cum s-a comportat masina pe parcursul etapelor?
Cristi S: Masina s-a comportat exemplar, modelul Dacia Sandero este un model reusit, ar mai avea nevoie de imbunatatiri insa se lucreaza la lucrurile acestea astfel incat sa se omologheze imbunatatiri ale modelului. Masina este o alternativa foarte buna pentru un buget relativ redus, nimic nu este ieftin in acest sport, dar acest model este totusi mai accesibil si salutam cu drag aceasta cupa mono marca. Cupele mono marca sunt o foarte buna rampa de lansare pentru cei care isi doresc un inceput in Motorsport.

GP:  Care sunt planurile pentru 2020?
Cristi S: Ne dorim sa fim prezenti in acelasi campionat (Campionatul National de Raliuri – Cupa Dacia) si in sezonul 2020. Dar nimic nu este batut in cuie. Ca de obicei in Motorsport multe lucruri depind de bugetul valabil pentru sezonul 2020 si este un lucru la care inca lucram.

Este vreo persoana caruia vrei sa ii multumesti pentru lucrurile obtinute in sezonul acesta?
Cristi S: As dori sa imi exprim sincer recunostinta mea fata de sponsori (Dolo Trans Olimp – Cristi Dolofan, Catena, Tellur, Imbold – Eugen Caragui, Total, Oscar, ), parteneri (GP24.ro) si nu tin ultimul rand mamei mele pentru sustinere. Pe partea sportiva as vrea sa multumesc in special antrenorului meu Valentin Porcisteanu si desigur co-pilotului meu Vlad Colceriu.

Echipa GP24 doreste sa ii spuna multumesc lui Cristi Sugar pentru timpul acordat si ii dorim tot succesul posibil pentru a putea obtine din nou acest titlu de campion si in sezonul 2020.

 

Sursa: www.gp24.ro/Adrian Gros

Credit Foto: Flavius Criotoriu / rally art.ro

 

Recomandari pentru tine!