Martin Surilov/ Zdravko Zdravkov lideri dupa prima zi la Raliul Argesului

Echipajul format din Martin Surilov/ Zdravko Zdravkov sunt lideri dupa prima zi a Raliului Argesului, alergand pe un model Citroen C3 Rally2.

Cei doi sunt urmati de echipajul echipei Napoca Rally Academy, Simone Tempestini si Sergiu Itu, cu al lor model Porsche 997 RGT, aflandu-se la +15,2 secunde in spatele primei pozitii .

Pe un model Skoda Fabia Rally2, tanarul Andrei Girtofan se afla pe pozitia a treia provizorie, fiind secondat de experimentatul copilot Doru Vraja, avand un ecart de +33,9 secunde fata de lideri.

foto: Cornel Colac

Castigatorii primei etape din campionat si marii favoriti la victoriea Argeseana, Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au avut parte de o iesire violenta in decor chiar pe PS1, astfel ca au iesit din cursa pentru victorie.

Mihai Manole si Marc Banca ( Skoda Fabia Rally2 ) se afla pe pozitia a patra provizorie, cei doi fiind urmati de fratii Maior pe un model de clasa RC4, terminand ziua de vineri pe pozitia cinci provizorie la general la bordul modelului Peugeot 208 Rally4 .

Norbert si Francesca Maior sunt lideri la 2 roti motrice fata ( 2 FWD ), iar pe doi se afla Cristi Sugar si Vlad Colceriu cu un handicap de +18,3 secunde. Jean Tatu jr. se afla pe pozitia a treia secondat de Gabi Lazar, acestia doi din urma alergand pe un model Peugeot 208 Rally4.

Informatii despre clasamentele din cupele monomarca, dar si pe grupe si clase se pot vedea pe www.live.fras.ro

Pentru ziua de Sambata, sunt programate 5 probe speciale, echipajele aflate la start vor avea de infruntat conditiile meteo si particularitatile celebrului Transfagarasan, iar ziua si raliul se va incheia cu o SuperSpeciala in Pitesti, in jurul stadionului.

Informatii despre etapa, TRANSMISIUNEA LIVE, hartile si multe altele se pot vedea pe pagina noastra dedicata Raliul Argesului.

Sursa foto: FB Raliul Argesului

Recomandari pentru tine!