Raliul Bucovinei 2021 – Transmisiune LIVE

Ultima etapa din Campionatul National de Raliuri se va desfasura in acest weekend, mai exact intre 29 si 30 octombrie in Bucovina. Raliul Bucovinei aduce 68 de echipaje la start si care vor alerga pe cele 6 probe speciale pregatite de organizatori.

Echipajele vor lua avea de parcurs 2 probe distincte care vor fi parcurse de doua, respectiv 4 treceri, insumand un numar de 81,7 km de proba speciala.

PS1 Sadova 1 este programata sambata, ca si celelalte probe, 30 octombrie, incepand cu orele 08:48, aceasta avand startul in zona comunei Sadova de langa Campulung Moldovenesc.  PS2 Vatra Moldoviței si PS3 Sucevița se vor desfasura in zona Sucevita, aceasta proba fiind parcursa in ambele sensuri.

Dupa probele mentionate anterior, echipajele vor parcurge acelasi traseu ca si PS1, insa in sens invers toate cele trei probe ramase, PS4, PS5 si PS6 care vor fi transmise LIVE pe canalul de youtube a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, flux pe care il puteti urmarii si pe pagina noastra dedicata acestei etape – Raliul Bucovinei 2021 la sectiunea Transmisiune LIVE.

Recomandari pentru tine!