Calendar oficial al C.N. de Raliuri si Rally2

Daca pana acum stiam un calendar provizoriu al Campionatului National de Raliuri, astazi a fost publicat calendarul oficial de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Calendarul contine 7 etape, acestea fiind etape si pentru Rally 2.

Raliul Brasovului deschide balul noului sezon asa cum ne-am obisnuit, fiind programat intre 23-24 martie. A doua etapa din campionat se va disputa la Cluj, etapa care conteaza si in Tour European Rally ( TER ) si se desfasoara intre 4-5 mai.

A treia etapa din calendar, mai exact Raliul Aradului este programata intre 25-26 mai, fiind etapa care conteaza in ERT, la fel ca si etapa a patra din campionat care se va desfasura la Bacau intre 15-16 iunie. Dupa aceste 4 etape, caravana CNR si Rally2 se vor muta in Harghita, acolo unde este programata cea de-a cincea etapa din calendar ( 13-14 iulie). Luna august este una fara etape, fiind luna de concedii.

Iasul va da restartul campionatului in luna septembrie, acesta fiind programat in perioada 7-8 septembrie, iar Sibiul incheie sezonul in luna octombrie, mai exact intre 5-6.

Sursa calendar: fras.ro

Noutati
Vezi mai multe